Прокуратура Вінниці відмовилася порушувати справу проти мера Немирова

Прокуратура Вінниці відмовилася порушувати справу проти мера Немирова
Дослідчу перевірку дорожньо-транспортної пригоди за участю мера Немирова Олександра Качура закінчила прокуратура Вінниці. Вердикт – відмовити в порушенні кримінальної справи.

- За результатами проведеної дослідчої перевірки за фактом події, яка мала місце 23 січня в районі залізничного вокзалу прийнято рішення про відмову в порушенні кримінальної справи відносно Олександра Качура за відсутністю в його діях ознак злочину, як посадової особи, - повідомили у прокуратурі області.
- Крім того, міліція відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди та хуліганства за відсутністю складу злочину, - сказали у секторі зв’язків з громадськістю обласного управління внутрішніх справ.
Копії відмовних матеріалів прокуратура скерувала до Державтоінспекції. В міліції кажуть, що їх передали до Немирівського райвідділу міліції для вирішення питання про притягнення посадовця до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Ето если бы кто то левый, то все "кырдык" 100 лет тюрьмы!
  • Anonymous

    Як захотять, так і ПОДАДУТЬ страву, інформацію, і т. д.
  • Anonymous

    на 1+1 цю інфу спотворили сьогодні до того, що крутий мер буцім-то відбувся всього двома штрафами. А про підставу і невідомого СБУшника ні слова! ГАНЬБА!
  • Anonymous

    А сколько шума то было? Интересно, по всем каналам тоже опровержение будет? Мэру Немирова нужно подать иск в суд пускай накажут тех кто его оклеветал.

    Anonymous reply Anonymous

    Да , опровержение только что объявили по 1+1

    Anonymous reply Anonymous

    кто ж их накажет ? они же все "голубые" - из партии Регионов

    Anonymous reply Anonymous

    Как же накажут, жди !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком 09:34 Що горіло вчора на Шепеля? На місці працювали рятувальники 08:46 Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО: збивали ворожі шахеди 08:25 Сьогодні вітаємо Сергія та Матвія. Історія, заборони та прикмети 19 травня 07:42 Учасників спартакіади «Сильні, вільні і спортивні» запросили на безкоштовні тренування photo_camera 21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up