Прикрилася пакетиком і працює. Спіймали жінку, яка крала мобільні в покупців магазину

Прикрилася пакетиком і працює. Спіймали жінку, яка крала мобільні в покупців магазину
Крадійка нишпорить в сумці жінки, що зігнулася над прилавком. Стоп-кадр зі зйомки камери спостереження
  • «Засвітилася» на камері спостереження, коли крала вдруге, і охорона її затримала.
  • Подивіться на відео, як працювала крадійка в магазині мережі краси і здоров’я.

Про затримання крадійки, яка промишляла у вінницьких магазинах, повідомили сьогодні, 26 листопада, в поліцейському главку. Розповіли: жінка викрадала мобільні телефони у покупців та була спіймана після останнього злочину охороною.

— В неділю, 24 листопада, у одному з магазинів міста охоронник помітив жінку, яка викрала мобільний телефон у їхньої відвідувачки. Зловмисниці чоловік не дав змоги покинути приміщення магазину та викликав поліцію, — розказали у відділі комунікацій обласної поліції.    

Йдеться про вінницький магазин мережі краси та здоров’я. Саме звідти, як кажуть в поліції, вони отримали повідомлення про затримання жінки, яка щойно вкрала мобільний телефон у відвідувачки. Охоронець торговельного закладу спостерігав за покупцями за камерами відеонагляду і побачив, як одна жінка із сумки іншої щось викрала.

Відео дня

— Чоловік зупинив правопорушницю на виході з магазину та викликав поліцію. Також він зупинив потерпілу та поросив перевірити свої речі, — кажуть у відділі комунікацій.         

Прибула на місце злочину слідчо-оперативна група, як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Лівобережного відділення поліції Євген Кронівець, у підозрюваної вилучила два мобільні телефони, один з яких належав потерпілій, а другий — зловмисниця вкрала в когось раніше.

— Затримана — 43-річна жителька Київської області, раніше судима за вчинення аналогічних злочинів, — сказав Євген Кронівець. — 25 листопада їй оголосили про підозру.

 

Жінці загрожує до 5-ти років ув'язнення за крадіжку, вчинену повторно. Найближчим часом слідство колопотатиме про взяття її під варту на час розслідування та перевірить на причетність до аналогічних злочинів на території міста.

Про методи роботи кишенькових злодіїв 20minut.ua писав у цій статті: Ідеальність крадіжки залежить від жертви. Не створюй умов для роботи «карманника».

А про те, як уберегтися від злодіїв, що промишляють в магазинах та громадському транспорті, читайте в матеріалі «Крав мобільні телефони, але піймався. Секрети захисту від вуличних злодіїв».

 

Читайте також:

Поліцейський Пивовар, якому загрожує 10 років за смерть підприємця Комарніцького, заговорив

Давид Григорян, що в 2015-му застрелив двох на Барському шосе, ховається від суду

«Він на волі, а я сидів!» Справа могилів-подільських «розборок» знов у вінницькому суді

Починається судовий процес над вбивцею подружжя фермерів, розстріляних під власним домом
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Елена

    приберіть ще циган з вул. Коцюбинського (особливо тих, що з дітьми)! бажано зразу в тюрму.
  • ваш приговор

    не судите и не будете судимы
  • Іван Лемещак

    Вкрала - спочатку відрубати одну руку по кисть, потім обидві - по кисть.
  • Саша Черный

    курица....      обмотать  тротилом  и в ато !!!     на сепарский блокпост!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up