Самогубство чи вбивство? З 9 поверху вистрибнув 22-річний студент з Індії (ВІДЕО)

Самогубство чи вбивство? З 9 поверху вистрибнув 22-річний студент з Індії (ВІДЕО)
  • Вчора, 21 вересня 2019 року, у Вінниці на вулиці Данила Галицького люди побачили мертвого студента ВНМУ. На місце викликали поліцію.
  • Це не перший випадок коли гинуть студенти.

Тіло побачили біля гуртожитків Вінницького національного медичного університету імені Пирогова. На місці одразу почали збиратися люди, більшість з яких неслов’янської зовнішності. Як з’ясувалось, загинув громадянин Індії. Він навчався у ВНМУ.

За інформацією вінницької обласної поліції, слідчі відкрили кримінальне провадження за за статтею 115 КК України (умисне вбивство). Тривають слідчі дії.

Одна із версій слідства, студент вистрибнув з дев'ятого поверху. Наразі слідчі з’ясовують, це було самогубство або вбивство.

Відео дня

— Тіло загиблого направили на судмедекспертизу. За попередніми даними, немає підстав вважати, що студенту хтось «допомагав» стрибнути. Слідчі внесли у провадженні додаткову помітку «Самогубство», — розповідає журналістці «20 хвилин» прес-офіцер відділу комунікації вінницької обласної поліції Вадим Кобзар.

Відомо, що загиблому було лише 22 роки.

У соцмережах виклали відео з місця:

Це не перший випадок коли гинуть студенти

У 2006 році в останній день жовтня з вікна дев'ятого поверху гуртожитку технічного університету випав хлопець Найпоширеніша версія - душевна травма, проблеми із здоров'ям і соціальною адаптацією. Директор інституту автоматизації та комп'ютерних систем управління, де вчився хлопець, згадав, що хлопець говорив про самогубство із одногрупниками. За словами студентів, за кілька днів до трагедії юнак намагався звести рахунки із життям, проте тоді йому завадили сусіди по гуртожитку. Справу передано до прокуратури.

У 2011 році студент із Вінниці упав із 14 поверху висотки на Келецькій
Знайшли розбите тіло хлопця під під’їздом будинку. На місці опергрупа встановила, що 20-річний юнак випав з технічного балкону 14 поверху висотки. В цьому будинку він не жив, але жив у одному з сусідніх. При ньому знайшли студентський квиток. На шиї у студента був іменний жетон. Сказали, що хлопець найімовірніше вистрибнув сам. На місці ознак злочину не знайшли.

Про цей випадок читайте у публікаціях:


У 2012 році першокурсниця аграрного університету випала з восьмого поверху гуртожитку на вулиці Сонячна. Дівчина померла в машині швидкої допомоги.

У 2014 році темношкіра дівчина, студентка одного з вузів Вінниці випала з вікна четвертого поверху на розі вулиць Соборної та Пирогова. У студентки 4 курсу ВНМУ була передсмертна записка.

У 2015 році четвертокурсника аграрного університету Ігоря Савчука знайшли повішаним у Ботанічному саду навчального закладу. Чому 21-річний студент з порядної сім’ї замість того, щоб у святкові дні поїхати до батьків, залишився у гуртожитку, а потім його тіло побачили на дереві випадкові перехожі, читайте у публікації "У смерті студента звинувачують… професора

Також у 2015 році у батьківській хаті у Хмільницькому районі покінчила з життям 20-річна Катя Олексіюк, студентка Бердичівського медичного коледжу. Перед тим дівчина скаржилася сестрі на сексуальні домагання директора навчального закладу.

У 2017 році моторошна смертельна трагедія сталася на Вінниччині. Троє хлопців добирались до дівчат. Вони сховались в вантажному поїзді та вистрибнули на ходу. Для 17-річного студента стрибок виявився смертельним.

Читайте також:

«Я вор в законі»: голий чоловік бігав по дорозі та кидався під машини (ВІДЕО 18+)

У Києві жорстоко вбили 22-річного таксиста з нашої області: подробиці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Васьок Мамій

    Працюю в общагі де його брат живе тільки приїхав звідте казав що 6 поверха випав
  • Жора

    За словами студентів, за кілька днів до трагедії юнак намагався звести рахунки із життям, проте тоді йому завадили сусіди по гуртожитку.

    -----

    Каждый студент знает что в психиатрии есть понятие , что если была попытка суицида то будет еще.

    Почему студента не отправили на лечение или домой после первого суицида?

    Там же в универе есть люди кто смотрит за студентами. А раз не смотрят то есть повод обращения в министерство по поводу снятия ректора медунивепа с работы !

    Господин мэр города Моргунов ! Когда в Киеве  девушка иностранка в 2018 году сделала суицид то  ректор киевского медунивера  ушла в отставку. ИЛИ В КИЕВЕ ЗАКОН,А В ВИННИЦЕ ПО ПОНЯТИЯМ ?

    Олександр Шевченко reply Жора

    Жора привет, тебя уже выписали?)))
  • Pavlishin Sergey

    У 2006 якраз там проходив, між гуртожитками,
    спершу подумав що то пяний лежить, а як підійшов ближче...
    ще нікого небуло, тіки вахтерша винесла покривало

    Оксана Шорикова-Трачевская reply Pavlishin Sergey

    Це був мій одногрупник...і вчився він не на ФАКСУ ,а на будівельному...і спроб чи розмов про суїцид не було,видумують вже що тільки не можуть (((
  • Жора

    Бандиты и убийцы очень хитрые. Возьмем пример айтишника которому сделали гипноз,или пенсионера с петардой. Все делается очень просто сейчас бандиты и убийцы работают в паре с психологами. И никто ничего ненайдет.Уже в лес не вывозят человек сам  сделает суицид. Пример как чел который типа размещал фото в интернете. Он вообще мог фото не размещать,но бандиты с помощью фотошопа ис помощью мусоров после задержания показали ему фото и все .

    Пример еще. Бандит захотел секса с женщиной. Но женщина замужем. Бандит  с помощью друзей и с помощью людей кто знает женщину разносит сплетни что муж имеет любовницу. А мужу делают инфу что  у жены любовник. В итоге  в доме недоверие ,склоки и  скандалы. В итоге развод. Бандит потом знакомится  с женщиной и имеет любовницу. Есть женщины  что если замужем то налево не ходят. Или допустим  стоят такси   на остановке. Много машин , у них есть постоянные  клиенты. Среди водителей  такси есть тоже головорезы. Они часто своим клиентам говорят - Не садись  в ту машину, тот водитель педик и петух. В итоге  конкурент такси теряет клиентов.

    По этому случаю  со студентом. Сейчас начался учебный год. Еще  нет проблем с учебой. Но скорей всего кто-то захотел деньги студента. В итоге среди друзей разносят сплетни что студент хочет сделать суицид.  И потом  горе прокуроры спрашивают у  друзей и тех кто с ним учился. Атам уже сплетни хорошо поработали. В итоге прокуроры раскпыли дело.

    Также и с пенсионером , в доме нагнеталась истерия что  он такой сякой и плохой. После задержания прокуроры пошли на распрос соседей)))). А соседи могли сказать что пенсионер зоофил  и  трахал козу в квартире. Горе прокуроры все сплетни собрали и запустили уголовное дело)

    Юра reply Жора

    Жора, ну ти реально й......ий. Сходи до психіатра, чи що. Тобі навколо одні заговорити здаються.

    Жора reply Юра

    К психиатру нужно было вести студента,он бы  был живой. Или отправить его домой. Что значит заговоротЫ  здаются ? )))))

    Много семей распалось из-за таких наговоров. Все можно сделать. И что сходи к психиатру )))). Я сам гипноз могу делать.  Шарю в психоанализе ( изучал Фрейда)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up