У Києві жорстоко вбили 22-річного таксиста з нашої області: подробиці

У Києві жорстоко вбили 22-річного таксиста з нашої області: подробиці
  • На київській окружній вночі чоловік та жінка з немовлям зупинили автомобіль таксі. У цю ніч пасажири жорстоко вбили водія.
  • Загиблим виявився 22-річний Олександр Качур із Жданівки Хмільницького району Вінницької області.
  • Читайте шокуючі подробиці жахливого злочину.

Звістка про страшне  вбивство таксиста на Київській окружній 28 серпня облетіла всю Україну.

За попередніми даними, хлопця віком на вигляд близько 25 років викинули з машини з перерізаним горлом. В такому стані йому вдалося пройти кілька десятків метрів і просити допомоги до проїжджаючих повз автомобілів. На жаль, хлопець стік кров'ю прямо на тротуарі дороги.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Загиблий хлопець був жителем Вінницької області Олександр Качур. У Києві він працював таксистом, і ввечері 28-го до нього в авто Toyota Corolla сіли вбивці, які заздалегідь спланували злочин.

Справу розкрили майже за півтори доби

Зловмисниками виявилися 35-річний чоловік зі своєю 25-річною співмешканкою. Вони громадяни Молдови, а в Україні перебувають нелегально (термін перебування в нашій країні закінчився кілька років тому). На злочин пара пішла разом з чотиримісячний немовлям, який був на руках у жінки в момент нападу на таксиста.

У поліції кажуть, що вбивці і розраховували на те, що разом з дитиною їх швидше підберуть попутки і така "сім'я" не викличе підозру.

Хлопцеві завдали удар кухонним ножем в горло, який чоловік захопив з собою з дому - вони проживали недалеко від місця злочину. Після цього зловмисники просто виштовхали свою жертву з машини і поїхали, прихопивши з собою 70 гривень і два мобільних телефони таксиста, а також його банківську картку.

Хлопець помер від втрати крові до приїзду "швидкої" - він кликав на допомогу і йшов уздовж дороги, намагаючись зупинити авто. Останніми його словами стало "таксі".

За допомогою трекера викрадену машину вдалося виявити (за кілька кілометрів від місця події) - в салоні були сліди крові, які злочинці замазали. У поліції розповіли, що зловмисники намагалися зняти гроші з картки своєї жертви.

В даний час іноземці затримані. Немовля знаходиться в лікарні.

Убивці за скоєне "світить" довічне ув'язнення. Також в поліції додали, що зараз правоохоронці перевіряють можливу причетність затриманих до інших злочинів - так як у них вдома були виявлені речі, які у поліції викликали підозри.

Рідні загиблого досі не можуть оговтатись від пережитого горя

Два брати працювали таксистами. По черзі міняли один одного. Вранці 28 серпня брат мав змінити Олександра, але той додому не приїхав. Керівництву служби таксі також не було відомо його місце перебування. 

Коли брат загиблого кинувся на пошуки, спочатку було знайдено зачинений автомобіль зі слідами крові всередині, потім у соцмережах перехожі, що знайшли Олександра,  почали викладати фото, на яких Денис впізнав брата. Загиблий на той час вже був у моргу. 

 — Денис і Саша працювали разом в одній службі таксі та на одному автомобілі. Денис почав працювати раніше, декілька місяців тому, Олександр пішов до нього в напарники першого серпня. Ми відмовляли його працювати в таксі, бо він був дуже добрим за характером. Проте він сказав, що попрацює до кінця місяця, а потім прийме рішення, чи працювати далі…   Денис вдень працював, а Саша чотири дні працював в ніч, а потім навпаки, вони змінювалися, — розповідає журналістам «Життєвих обрій» мама загиблого пані Світлана.

За її словами, син потрапив до моргу о 6:20 ранку як безіменний.Документів при ньому не було. Їх потім знайшли разом з барсеткою в кущах. 

Рідні загиблого вважають, що Олександр зупинився вночі незнайомцям, тому що вони були з маленькою дитиною. І смертельний напад ножем скоїли у присутності немовляти. 

 — В автомобілі були сліди боротьби: це порізи ножем та кров по всьому салону. Саша вискочив з машини і ще пройшов декілька десятків метрів, зупиняючи автомобілі, що їхали повз. Зупинився лише один водій, син помер у нього на руках. Поки приїхала швидка, він вже стік кров’ю, тож врятувати його не вдалось, — повідомляє матір.

В автомобілях таксі є кнопка виклику, яку водії натискають в разі небезпеки. На цей сигнал    з’їжджаються всі таксисти, які є поблизу. Він міг би цією кнопкою скористатись, та напад був несподіваним, тому не встиг. 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (31)
  • Яна Пасичник

    Чому ніхто не зупинився не допоміг?чому такі жорсткі люди?
  • Лариса Савченко

    "декілька років жили нелегально", а тепер на нари "провєряльщіков", тих, хто має відслідковувати нелегалів. Мало своїх уродів, так ще ця нечисть преться. Бідний хлопець, помер нізащо (
  • Zoya Saulak

    Бедный ребёнок...за что?????
  • Ольга Петренко

    Какой ужас.На что рассчитывали эти нелюди.Зачем все это.Парень мертв,они тоже не жильцы,ребенок сирота.ЗАЧЕМ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up