Смерть першокурсниці аграрного: суїцид чи нещасний випадок?

Смерть першокурсниці аграрного: суїцид чи нещасний випадок?
Співчування та свічки на автарках друзів збирає сьогодні в соціальній мережі сторінка 17-річної Марини. Дівчина випала з балкону восьмого поверху. Доки міліція розслідує обставини смерті, друзі дівчини кажуть, причина – нещасливе кохання.

Останній запис на своїй сторінці «вКонтакті» сімнадцятирічна Марина Корунчак залишила 16 вересня о 21 годині. В ніч з 17 на 18 вересня дівчина пішла з життя. Першокурсниця аграрного університету випала з восьмого поверху гуртожитку на вулиці Сонячна. Дівчина померла в машині швидкої допомоги.


У міліції проводять дослідчу перевірку обставин смерті, щоб вирішити, чи є підстави для порушення кримінальної справи. В цей час цей трагічний випадок обріс великою кількістю чуток. Їх переказують між собою студенти, а керівництво вузу замовчуючи інформацію, лише сприяє цьому.

Суїцид через кохання
Говорять, що Марина у день смерті посварилася з коханим хлопцем. Начебто той, не захотів з нею говорити тому, що вона прийшла з якогось святкування напідпитку.

Відео дня
>
- Вона була моєю однокласницею і хорошою подругою. Точно не знаю, що там сталося, але я чув, що вона записку залишила, що це через хлопця, - розповів однокласники Марини Василь Горовий. - Якщо чесно, не вірю. Я перед випускним помітив у неї на руках садна від леза, потім я з нею багато часу проводив, говорив, що ніхто не вартий її життя. Вона пообіцяла мені, що більше нічого з собою не зробить. Я їй повірив, тому не можу зараз повірити в самогубство. Я не знав цього хлопця.


За словами хлопця, іншої версії найближчі подруги, якими для першокурсниці залишалися однокласниці з Піщанка, йому не розповідали.


«Сумую за вами мої маленькі малишечки (((» - написала про них на своїй сторінці «вКонтакті» за день до смерті Марина Корунчак. Сьогодні там близько сотні співчуттів і свічки, замість фотографій найближчих друзів. Вони розповідають про дівчину як про життєрадісну, веселу, добру, світлу людину, чудового друга і талановиту ученицю.


"Позитивчик наш, ну як так? Що може статися в житті щоб зробити це? Навіщо? Я досі не можу повірити… Ще недавно йшли в перший клас, потім наш довгоочікуванний випускний...І сьогодні я дізнаюсь про таку звістку. Пробач нас за все! Я від усіх наших дєвочок прошу вибачення! Свята 7-ка! І назавжди твій 11-Б!" - пише Алічка Книш. "Ти назавжди залишишся в наших серцях! Ніколи й подумати не могла, що колись взагалі буду тобі це писати... Та ще й ця ава, цей статус... я захожу на сторінку і плачу".

Фото однокласників зі сторінки Марини Корунчак "ВКонтакті"

Нещасний випадок
В університеті нарівні з версією про суїцид, говорять і про нещасний випадок. Кажуть, Марина не збиралася стрибати.
- Просто сиділа на перилах та невдало повернулася. З хлопцем, на очах якого вона падала, зараз працюють психологи. Він звинувачує себе в тому, що не встиг врятувати Марину. Дівчина попросила його покликати свого хлопця, з яким щойно посварилася і він пішов до себе в кімнату, - говорить студент-п’ятикурсник (ім’я відоме редакції). – Хлопчина й так трохи замкнений у собі, а тут таке сталося. Він не дійшов до дівчина лише кілька метрів.
Лікарі, які приїхали на виклик рятувати життя, смерть дівчини констатували у машині швидкої допомоги. Дівчина померла від численних травм, отриманих від падіння з висоти. При попередньому огляді медики не знайшли слідів насильницької смерті. Лікарі передали повідомлення правоохоронцям, і на місце події виїхала слідчо-оперативна група.
- У дівчини були тілесні ушкодження, характерні для падіння з висоти, - каже керівник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Анна Олійник. – Зараз проводиться дослідча перевірка, яка з’ясує обставини смерті студентки з Піщанки.

Охорона хотіла грошей
У гуртожитках аграрного університету сувора пропускна система за електронними перепустками, під прицілом відеокамер.
- Ми маємо повертатися сюди не пізніше 22 години. За порушення режиму штрафують. Якщо ж студент прийшов напідпитку, його можуть відрахувати з навчального закладу, - говорить студентка-п’ятикурсниця (ім’я відоме редакції). - Кажуть, що за кожен такий випадок дружина (місцева охорона) ще й премії отримує. Мені друзі розповідали, що Марина прийшла в той вечір не пізніше 22.00, але напідпитку. До неї причепились ті охоронці та дуже сильно принижували. Казали, що вона п’яниця, що її виженуть з гуртожитку, відрахують з університету. Вони сказали їй, що потрібно до ранку принести три тисячі гривень, щоб вони нікому про це не сказали. Всі студенти про це говорять, але керівництво усе замовчує. Приходило телебачення, то сказали, що в нас взагалі нічого не сталося.
Переконатися в тому, що керівництво вузу не хоче спілкуватися із засобами масової інформації, довелося й журналісту «20 хвилин». Ректор Григорій Калетник на телефонні дзвінки на мобільний, зроблені протягом цілого дня у пятницю, 21 вересня, не відповідав. Інформацію, залишену 20 вересня секретареві у приймальні, з проханням зв’язатися з журналістом для того, щоб заперечити чи підтвердити інформацію, ректор проігнорував.
- У нас нічого не сталося. Нам немає про що взагалі говорити, - сказав журналісту охоронник другого гуртожитку, який чергував на вахті 20 вересня.
Не повірити його словам можна не лише через офіційні повідомлення прес-служб міліції та рятувальників, а й через плями крові на асфальті під балконами гуртожитків. Їх до кінця так і не змогли відмити...

P.S.

Редакція сподівається, що адміністрація університету все-таки вийде на зв'язок із журналістом, щоб ми могли оприлюднити їх версію того, що все-таки сталося з першокурсницею  Мариною Корунчак.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    Я оказался прав как и писал раньше человек был пьянный!! Но как же нас запугивают, что даже боятся люди говорить на камеру!! Видимо ректор постарался со своими коллегами, что б студенты воздержались от правдивых коментариев. Не первый и не последний случай, пьяный человек ещё и с неустойчивой психикой легко может совершить суицыд!!
  • Anonymous

    Общаги на Солнечной тоже место для зарабатывания бабла. Не только же за учебу платить надо, а и за репутацию нормального человека.
  • Anonymous

    красивая. когда вижу ее в этой статье, чувства чемящие...
  • Anonymous

    Чому ви так любите смакувати і мусолити ті новини, які комусь приносять нестерпного болю? Напишіть один раз новину і все, без цих образливих коментів. Можна такі статті залишати без них(відключити коменти) Невже в погоні за статтями ви втрачаєте все людське? Подумайте про її рідних і близьких, їм і так боляче! Не дай, Боже, нікому такого горя! Я зовсім не філолог, але в статті багато помилок(.розповів однокласники Марини Василь;однокласниці з Піщанка;сторінки Мринки;дійшов до дівчина; Це дуже занижує оцінку вашої газети...

    Anonymous reply Anonymous

    Поддерживаю 100%

    Anonymous reply Anonymous

    а чего там занижать то если и так ниже плинтуса )))))

    Anonymous reply Anonymous

    нічого лічного -тільки бізнес.

    Anonymous reply Anonymous

    ви противні люди!!!!!!! зналиб як це і зрузумілиб тоді!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up