Молода вінничанка з кримінальним минулим допомогла вбивці пенсіонера

Молода вінничанка з кримінальним минулим допомогла вбивці пенсіонера

Суд подовжив строк тримання під вартою 24-річній дівчині з кримінальним минулим, яка допомогла вбити пенсіонера з Гайсина.

Вінницькій міський суд в середу, 3 серпня 2016 року, розглядав клопотання слідчого поліції про продовження строку тримання під вартою для пособниці вбивці 79-річного пенсіонера з Гайсину, повідомляють у прес-службі суду.

Під час розгляду встановили, що 24-річна дівчина допомагала знайомому, який забив до смерті пенсіонера. Дівчину затримали та оголосили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів,  вчинене за попередньою змовою групою осіб та  розбій,  поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Суд виніс ухвалу продовжити на 60 днів строк тримання під вартою. Підставою для продовження строку стало попереднє кримінальне минуле дівчини, яка раніше була неодноразово судима.

Відео дня

На даний час триває слідство.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    а що це за мода писати: з Гайсину, з Франківську? яку мову викладали у вашому ПТУ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up