Конфликт вокруг "Гермеса" изучает прокуратура

Конфликт вокруг "Гермеса" изучает прокуратура
В Управлении внутренних дел в Винницкой области продолжается служебная проверка по факту конфликтной ситуации, сложившейся вокруг предприятия «Гермес».

Как сообщили в секторе связей с общественностью обласной милиции, после проведения на частном предприятии проверки финансово-хозяйственной деятельности заместитель директора предприятия

Олег Оверчук обвинил сотрудников милиции

в противоправных действиях и незаконном изъятии документации.
В свою очередь ситуацию вокруг «Гермесу» прокомментировал начальник УДБЕЗ УМВД Украины в Винницкой области полковник милиции Сергей Бевзенко. Он отметил, что таким образом руководство предприятия пытается избежать ответственности за финансовые нарушения.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (64)
  • Anonymous

    коментар Максима - аргументовано, змістовно, тяжко не погодитись. Але, кожна людина яка не працює на цю систему і має хоч якусь освіту має мету щось змінити. І якщо не буде людей які скажуть системі ні, то єдине питання яке буде хвилювати нашу міліцію буде хто наступний?. А так подивіться на цюму тижні вінницький ОБЕП хвилюють зовсім іншгі питання, питання законності перевірки, використовування сили при обшуку. Люди у погонах зрозуміли, що система на яку вони працюють без вагань може залишити їх без пригудованого місця. Недарма 1 міліціонер "морозиться" у лікарні.... , а Сергій Бевзенко хоче залишитись полковником. Закликати людей виходити на мітинги - безглузда трата часу. Звертатись до прокуратури міської, генеральної, і т д. , до суду на кожні необгрунтовані дії міліції. Підтримка преси, телебачення у таких випадках не дасть можливість місцевій прокуратурі спустити справу на гальмах. Я не думаю, що місцеве керівництво нашої міліціїї хоче опинитись на місці Луценка. А зайвих негативний піар партії влади, яка у нас у вінниці і так у жоп..і непотрібен. Бажаю довести Олегу Оверчуку свою правоту у суді, а пресу, телебаченя і правозаступників сприяти йому. А людям з ОБЕПУ не забувати що на їх місце дивиться ще з 10 зголоднілих від кризи ментів, які при можливості готові підставити будь кого, щоб бути блище до влади.
  • Anonymous

    винничанина не видели?
  • Anonymous

  • Anonymous

    "товарищи" мусора!угомоните свой талант!вы же видите,что люди уже перестали молчать.сегодня мы будем собираться на митингах,а завтра встречать в тёмных подъездах!не доводите людей до греха!не забывайте,что бандитская власть не вечна,и вам тоже скоро прийдётся отвечать за всё,что вы творите!!!.

    Anonymous reply Anonymous

    всё не так однозначно, и в этой борьбе предприниматель должен юридически быть чистым и грамотным, что бы не дать повод закрыть себя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:41 У благодійному матчі профі з «Чайки» подужали аматорів з «Універ-Динамо» 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 13 по 20 травня, які ви могли пропустити 20:11 Ювілей Барської організації незрячих відзначили змаганнями з інтелектуальних ігор 20:11 Олександр Князь отримав грошовий сертифікат від Головнокомандувача ЗСУ Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 19:45 Мандрівка в минуле: що стояло на місті апеляційного суду та які будівлі були поруч play_circle_filled photo_camera 19:02 Вінницький айтішник потрапив у рейтинг найвпливовіших акаунтів в українському LinkedIn 18:28 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну 17:15 У п'яти районах та Вінниці горів сухостій і очерет 16:47 Найвужчий готель на Соборній. Розповідаємо історію дому Райхера photo_camera 16:34 На Немирівському шосе Skoda перекинулася після зіткнення з Honda play_circle_filled photo_camera 16:32 «Це рівень дю Солей!» Вражаюче шоу «ALICE» 31 травня вперше у Вінниці play_circle_filled photo_camera 15:29 Чоловік з Вінниці вступив до армії рф та воював за окупантів. Його заочно засудили до 14-ти років 15:25 На чемпіонаті з футболу пролунав гімн під музичним супроводом сержанта 59-ї бригади play_circle_filled 14:18 Які переваги та недоліки в законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 13:11 Просять присвоїти звання Героя України Дмитру Буздугану 12:27 Через пожежі без дахів залишилися два будинки — в Морозівці та Петрику 11:23 Вінниця в Instagram. Кращі фото за 13 — 19 травня photo_camera 10:41 У Рибчинцях екологи виявили незаконну копанку 10:26 Вінниця прощається із полеглим воїном-добровольцем Олександром Михальнюком
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up