Чоловіка, який прийшов з дитиною в нічний магазин, побили поліцейські

Чоловіка, який прийшов з дитиною в нічний магазин, побили поліцейські
Павло Коцюбинський (37): «Били в ніс. І вони не тільки били, а ще й знущалися - харкали в обличчя, плювали, насміхалися з мене»

Нарвався? Прийшов з дочкою в магазин, де продавцем працює дружина, і застав двері зачиненими зсередини. До обуреного Павла Коцюбинського викликали поліцію, і наряд, замість розібратися в ситуації, розквасив чоловікові носа

Із синцями під очима, скривленим і запухлим носом приїхав до Вінниці Павло Коцюбинський з Хмільника. Він написав заяву в прокуратуру. Вимагає відкрити провадження на поліцейських, які били й всіляко принижували його у своїй службовій машині.  

- Бійка, то таке. Ми всі чоловіки. По носі получити не страшно. Але коли тобі плюють в обличчя! Я такого не попущу, - каже 37-річний чоловік про дії працівників Хмільницької поліції, які приїздили на виклик до магазину «Візит» близько півночі з 11 на 12 червня.

Павло не приховує, що був напідпитку, коли затіяв скандал у цілодобовому маркеті, де працює продавцем його дружина. Каже, в лікарні згодом перевірка на алкотестері показала 0,7 проміле. Це легка ступінь сп’яніння. А почався конфлікт з намагання чоловіка навести порядок в магазині, де в нічний час постійно пиячать покупці.

Відео дня

Чого закриті двері

Подружжя Коцюбинських з чотирирічною дочкою було на дні народження у друзів. Увечері мама пішла на нічне чергування. Батько з дитиною залишився чекати святкового торта.

- Ми дочекалися тортика, і по дорозі вирішили заїхати до мами по сік. Приїхали – двері зачинені в магазині, - розповідає передісторію скандалу Павло Коцюбинський. – Я не те що приревнував. Просто у тому магазині постійно дозволяють пити покупцям. Я став вимагати викликати начальника служби охорони, щоб розібратися, чого це в магазині двері закриваються, й що там в 12 годин ночі відбувається.

Чоловік каже, що він не бився з охоронцем. Так, поштовхалися. А от подальший розвиток подій інакше, як «безпрєдєлом» поліції, не може назвати. Наряд викликав хтось зі свідків скандалу.

- На виклик приїхали три чоловіки і одна жіночка, - не знає прізвищ своїх кривдників Павло Коцюбинський. – Чоловіки хотіли забрати мене в райвідділ. Я питав, на яких підставах. Груба у нас з ними була розмова. Вони взялися мене насильно засовувати в машину.

 

Били люди у формі

Жінка з дитиною, як каже Павло, поїхала з місця конфлікту додому у сльозах. А 37-річного заступника директора ТОВ «Промбудсервіс» (місце роботи Павла) повезли в райвідділ.

- Я вже, можна сказати, добровільно сів у машину, - розказує чоловік. – Зі мною їхали троє співробітників. Вони почали мене бити по лиці. По дорозі в райвідділ мене обплювали, обхаркали. Насміхалися наді мною. Принижували. Я не міг дихати носом. Кров летіла в різні сторони…

З переламаним носом Павло Коцюбинський потрапив у лікарню з бригадою швидкої допомоги. Але це вже було близько другої ночі. Приблизно півтори години, за словами Павла, його тримали у відділі.

- Черговий майор одразу їх спитав, нащо вони мене в райвідділ привезли. Він більш-менше по-людськи поставився. Завів умитися. З мене юшка лила, светр залитий повністю кров’ю, - розказує Павло Коцюбинський. – Чого вони мене там тримали, треба їх питати. Нічого підписувати не давали. Видно, свої рапорти десять разів переписували. Потім сказали: «Можеш іти додому». Викликали швидку, тільки тому що я сказав, що сам викличу і поїду в лікарню.

Дані зникають?

З лікарні, після операції на носі, Павло дзвонив на «102», щоб зафіксувати інформацію про скоєний проти нього злочин. Втім, на цей його виклик ніхто не приїхав. Згодом чоловік дізнався, що запис на поліцейській лінії дивним чином не зберігся.

- Я відпросився з лікарні, щоб приїхати у Вінницю й написати заяву в прокуратуру області. Тепер думаю, аби ще й мої лікарняні документи ніде не ділися. Може випадково медсестра викинути, і все на тому, - говорить чоловік.

У прокуратурі заяву Павла Коцюбинського прийняли й пообіцяли дати відповідь через кілька днів.

На усний запит RIA/20minut.ua у відділі комунікацій обласної поліції передали короткий коментар начальника Хмільницького відділу поліції Дмитра Руденка: «Матеріали за заявою вказаної особи передано до прокуратури району для проведення перевірки». Це значить, що слідчий прокуратури зреагував на заяву Павла Коцюбинського тим, що затребував інформацію, що стосується подій у «Візиті» і після нього. Відтак з поліції тепер – ніяких коментарів. 


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Анонім

    Стукав тай йому відчинив охоронець.А його дружина щей вагітна а він її на підлогу кидав
  • Анонім

    Він стукав.йому відчинили.а дружина його щей вагітна а він її на землю кидав
  • Гайдайчук Игорь

    Один вопрос почему дверь была закрыта и пускать наведет порядок со своей женой
  • Анонім

    От чоловік,бреше і не красніє.а як він свою дружину в тому магазині бив чогось не розказує.а охороник заступився і виникла бійка.а магазин завжди в цей час закриваєця на переоблік і ніхто там не пє.і ці його розборки бачили багато людей.а поліція взагалі спасла його бо на нього вже толпою хотіли кинутись і успокоїти.так він себе харашо вів.і охороник підтверджує що це він наніс йому тілесні.а цей просто захотів з поліції грошей нагріти.короче більша половина його історії липа!

    Анонім reply Анонім

    як він міг бити свою дружину, якщо двері були зачинені?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up