В уряді обіцяють, з 1 січня вчителі отримуватимуть мінімальну зарплату понад 5200 гривень

В уряді обіцяють, з 1 січня вчителі отримуватимуть мінімальну зарплату понад 5200 гривень

Колишній заступник мера Вінниці, а нині міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що з 1 січня 2017 року мінімальна зарплата вчителя в Україні складе 5266 гривень.

За словами міністра, таке підвищення можливе в зв'язку з тим, що уряд переніс нарахування вчителям зарплати до десятого розряду тарифів.

«Заробітна плата вчителя, завдяки нашому рішенню, починається з 10-ти тарифного розряду. Це не з 6-го, ні з 7-го, ні з 8-го, як це було раніше, а з 10-го. Якщо вона в 2016 році становила 3385 гривень, то мінімальна заробітна плата вчителя без категорії з 1 січня 2017 становитиме 5266 гривень. Це реальність і нам не треба запускати верстат і друкувати гроші, щоб це зробити. Ці гроші є в реальній економіці», - зазначив Рева.

Нагадаємо, що прем’єр міністр України Володимир Гройсман, пообіцяв з 1 січня 2017 року збільшити мінімальну зарплату до 3,2 тисяч гривень.

Відео дня

Читайте також: Мінімальна зарплата буде 3200 грн. Плюси та мінуси для вінничан

Хто такий Андрій Рева, якого з Вінниці забирає у свій Кабмін Володимир Гройсман

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Евгений Стариков

    сколько бы не получали, родителей доить все равно будут
  • Анонім

    поток информации о грядущих покращеннях - это чтоб рты по поводу тарифов не открывали? шото подозрительно...
  • Линская Елена

    А лікарям без категорії до 5 тис. не хочуть підняти ? Не сімейним,а вузьким спеціалістам . Коли ти і чоловік отримують по 2 тис. і є дитина 3 роки, ні бабусі-дідусі не допомагають (бо на жаль вже немає) і ми знімаємо кімнату. Як прожити?! Поки перукарі і манікюрниці будуть отримувати зарплату вищу, ніж люди які несуть відповідальність за життя людське, в цій країні нічого на краще не зміниться.
  • Анонім

    Шановні, це лише робота на публіку. У мене вища категорія вчителя (12розряд) і на руки я зараз отримую 3200 з усіма доплатами. У мене далеко не найнижча зарплата. Мінімальна зарплата вчителя зараз десь 2000грн. Де вони взяли суму 3385грн.?

    Анонім reply Анонім

    Гола ставка без класного керівництва, перевірки зошитів, вислуги, гімназійних і т.д. і то більше 2 тис.

    Це ви працюєте на публіку.

    Тільки не кажіть, що парфуми, сумки, сигарети, шарфи, пальта, не кажучи вже про їзду на машині вчителі оплачують з вашої ніби-то маленької зарплати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up