Велосипед зіштовхнувся з мотоциклом. Велосипедист помер, мотоцикліст - в лікарні

Велосипед зіштовхнувся з мотоциклом. Велосипедист помер, мотоцикліст - в лікарні
П'яний велосипедист виїхав на зустрічну смугу. З легковим автомобілем розминувся, а з мотоциклом, що їхав за авто - не зміг.

Аварія сталася 1 квітня  близько 14.20 години в Немирівському районі. За повідомленням сектору зв'язків з громадськістю обласної міліції, попередньо х'ясовано, що 65-річний чоловік, що їхав на велосипеді по всій дорозі був у стані алкогольного сп'яніння. Назустріч йому рухався легковий автомобіль, якому вдалось його об’їхати. Але позаду машини їхав мотоцикл і велосипедист врізався в нього. Пенсіонер, що був на велосипеді загинув. Мотоцикліста та його пасажира з травмами доставили у немирівську райлікарню. 

Наразі міліціонери з’ясовують усі обставини цієї автопригоди.

 

Відео дня
>

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Триває розслідування.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up