«Усі пасажири застраховані»: у транспортній компанії прокоментували вибух колеса тролейбуса

«Усі пасажири застраховані»: у транспортній компанії прокоментували вибух колеса тролейбуса
Начальник "ВТК Михайло Луценко
  • Про причини аварії керівник говорити не хоче поки триває слідство.
  • У транспортній компанії є фонд, з якого можуть відшкодувати лікування.
  • Вже відомо, що в лікарні залишився один з пасажирів.

Керівник комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко говорить, що тролейбус зараз знаходиться на території тролейбусного парку

— Він опломбований і доступу до нього ми не маємо, — каже Луценко. — Колеса зняті й також опломбовані. Поки слідство не буде завершено ми не маємо права підходити до тролейбуса взагалі.

Начальник міської транспортної компанії каже, що поки що постраждалі ніяких претензій до «ВТК» не висували.

Відео дня

— Усі пасажири, які купляють проїзний квиток, є застрахованими, — говорить Михайло Луценко. — У нас є фонд ДТП, з якого ми можемо відшкодовувати витрати на лікування, якщо в аварії винна транспортна компанія.

Посадовець каже, що не хоче робити ніяких припущень щодо причин аварії поки йде слідство. А також говорить, що регулярно рухомий склад проходить перевірку технічного стану.

— Є перелік робіт, які виконує майстер щоденного огляду, — каже Луценко. — Це перевірка гальмівної, звукової, пневмосистеми. Які в першу чергу впливають на безпеку руху. Є перевірка, яка проводиться раз на сім днів, там уже обсяг перевірки є більшим. Також кожні 16–20 тисяч кілометрів пробігу є ще більш поглиблена перевірка. Наступні кроки: середній та капітальний ремонт.

Читайте також:

Прес-офіцер поліції області Анна Олійник на своїй сторінці у facebook написала, що за фактом травмування людей у тролейбусі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення ПДР чи правил експлуатації транспорту, через яке травмувалися люди).

Слідчі встановлять, хто мав відповідати за технічний стан тролейбуса, перевіряв його справність перед виїздом і ряд інших моментів, через які травмувалися люди. Уже відомо, що одна людина госпіталізована, двоє — після надання допомоги лікарями від госпіталізації відмовились.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • З.А.Глядач

    "Усі пасажири, які купляють проїзний квиток, є застрахованими"

    Проїзний? Тобто,якщо там їде якийсь пільговик,то він не підпадає під страховку? Непоганий спосіб вирішити "проблему пільговиків".
  • Стакан поноса

    Лису гуму зазвичай ставлять всередину
  • Юрий Гончеренко

    йди на пенсію та получяй субсидію.І страхуй себе як хочеш.
  • Жора

    Страхуй не страхуй ,все равно получишь х*й
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up