У центрі Вінниці вибухнуло колесо тролейбуса під час руху. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

У центрі Вінниці вибухнуло колесо тролейбуса під час руху. Є постраждалі (ОНОВЛЕНО)
  • Вибухнуло внутрішнє колесо тролейбуса. На місці події працюють слідчі.

Як розповіли в прес-службі поліції області, вибухнуло колесо тролейбуса. На місці працювала слідчо-оперативна група. Постраждали троє пасажирів. Їх забрала «швидка».

Цю інформацію підтвердив начальник служби безпеки руху «Вінницької транспортної компанії» Микола Франко, який знаходився на місці події. Уточнив, що вибухнуло заднє внутрішнє колесо. Причини інциденту встановлюють.

На момент коли на місці події був журналіст 20minut.ua, постраждалих уже забрали. У повітрі відчувався запах паленого. З тролейбуса зняли табличку, на якій був позначений номер маршруту. Руху іншого громадського транспорту нічого не заважало. Бачили поліцейських, які фотографували салон тролейбуса.

Відео дня

Кондукторка була в салоні, розмовляла з правоохоронцями. Потім вибігла в аптеку. Ми підслухали, як вона розповідала про інцидент жінці на зупинці. Сказала: «Якби я теж була в задній частині салону, то мені б там усі ноги переламало». На жаль, коли ми підійшли до неї, щоб розпитати подробиці надзвичайної події, вона не схотіла більше говорити.

Працівниця кав’ярні, яка знаходиться якраз навпроти місця події, сказала, що безпосередньо вибух не бачила й не чула. Але розповіла, що оперативно приїхала «швидка» й забрала постраждалих.

Знімок екрану / facebook
Фото: instagram/dtp.vinnytsia

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (71)
  • Олексій

    А що дивного? ВТК роками не може оплатити кредитні нові тролейбуси, бо возить 60-70% «посожирів» на Привокзальний безкоштовно, Ахметов підвищує оплату за електроенергію, багато хто з обслуги поїхали до Польщі, кондуктори (якщо такі є у салоні) продають вживані квиточки... За такою логікою, нові тролейбуси з'являться хіба що коли їх Мід Маріз подарує, і той, бл**ь, «під санкціями».
  • Петров Пётр

    Ужасный Советский Союз заложил мины замедленного действия  ввиде троллейбусов которые отжили свое . Виновна советская власть, виновна Россия и Путин . Виновны сепаратисты , война или простые трудяги . Все кто угодно , только не наши  чиновники. )))))

    Олексій reply Петров Пётр

    Ти іронізуєш, але ти настільки тупий, що не розумієш, що вся твоя іронія це правда. Саме так, винна радянська влада, яка згноїла купу інтелігенції, заморила голодом мільйони, знищила у війну сотні тисяч цивільного населення, репресувала сотні науковців, виселила до різних Магаданів на різні БАМи, Бєломорканали купу молоді та прогресивного населення. Нищила людей, які могли нести підприємницьку жилку у розвиток економіки. Була нав'язана голіма радянська ідеологія,  яка забивала купу мізків та годин навчання у ВНЗ, ряд наукових досліджень у різних галузях нищився. Фактично, саме радянська влада зробила Україну і Росію некомфортною для проживання. Он, Торонтуй з Торонто, який тобі піддакує, теж тому доказ.

    Задунайский Торонтуй reply Петров Пётр

    Это чиновники, что-ли, поставили лысое колесо внутрь? Да еще и перекачали его зверски, судя по результату.
  • Олена

    Мене дуже смішить вигляд тролейбусів, маршрутків... ніколи не бачила їх такими чистими, це навіть смішно. А те що сталось, взагалі змушує задуматись, щоб пішки ходити від Вишеньки до Київської.

    Жора reply Олена

    C Вишенки на Киевскую ходить не надо, если не замужем и не страшная, то можешь переночевать у меня на Вишенке)

    Задунайский Торонтуй reply Жора

    А если страшная то что? Трудно свет выключить?
  • Жора

    Тут дело не в колесе, а в отношении  людей к своей работе, это те люди которые должны проверить  качество транспорта перед выходом. Но  всем пох , нет  ничего чтобы был порядок. Вот например простой пример у нас  есть Литинский маслозавод который делает не просто  слив масло, а отраву масло. И эту отраву покупают детям.  В этом масле , если можно сказать масло , то там практически пальмовая олия , по сути это маргарин. А этих магазинов пор городу Винница очень много. НО У НИХ ЕСТЬ крыша, а крыша это руководители  аптек Конекс, Авицена и др. Смысл  этого бизнеса ? Люди покупают плохое масло, идет зашлакованость организма, от этого и инсульты и инфаркты, а сердеч. сосудистые заболевания лечатся очень дорого. И потом все эти люди покупают лекарства помогают фарм бизнесу. Точно также многие пекарни города Винница (например на ул. Космонавтов есть пекарня Булка), Хлеб булочные изделия из этой пекрни не черствеют, там все на разрыхлителях.Когда смотрю на очередь в этой пекарне, то мне кажется что люди стоят в очереди за своей смертью....

    Вывод такой каждый думает только про себя и про свой бизнес.....

    Пример отзыва Литинского масла  на сайте 20 мин.....................................

    Якість дуже погіршилась. Не беріть ніколи. Сама пальмова олія та маргарин. Ціна жах. Небезпечно https://20.ua/ru/vn/magazinyi-supermarketyi/supermarketyi-produktovyie-magazinyi/litinskiy-molokozavod.html

    Жора reply Жора

    Добавлю что наст сливочное масло должно быть без запаха и практически белого цвета. У Литинского завода слив масло желтого цвета и на ароматизаторах  с запахом.... Иногда даже в холодную пору не успеваешь принести домой как масло растает, а ведь не удивительно там практически  пальмовое масло. Ну не может слив масло стоить как маргарине, А Литин продает  свое ТИПа масло по цене маргарина....

    Олексій reply Жора

    Вершкове масло уміли добре фальсифіковувати ще за часів  СРСР. Ясно, що якщо пачка по 20 грн, то там масла як такого немає.

    Задунайский Торонтуй reply Жора

    Вместо лубриканта можешь использовать, чо шумишь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up