У Вінниці Chery протаранив Fiat з дітьми. Водій втік, потерпілі у лікарні

У Вінниці Chery протаранив Fiat з дітьми. Водій втік, потерпілі у лікарні

На Немирівському шосе у автопригоді постраждало чотири людини. Серед потерпілих двоє дітей. Один із водіїв утік. Його розшукує поліція.

Автопригода сталася 28 березня близько 21 години на регульованому перехресті вулиць Немирівське шосе та Ватутіна.

— Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Chery» рухався по Немирівському шосе в напрямку виїзду з міста. Автомобіль «Fiat» їхав вулицею Ватутіна та виконував лівий поворот. Внаслідок зіткнення 39-річний водій автомобіля «Fiat», житель обласного центру, 40-річна пасажирка цього ж автомобіля з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні. Двох дівчаток, віком 8 та 12 років, після огляду лікарі відпустили додому. Водій автомобіля «Chery» після вчинення автопригоди з місця події втік. Працівники поліції вживають заходи для встановлення місця його перебування, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Вінничан, які стали свідками подій або знають де водій-утікач поліцейські просять дзвонити за телефонами: 0678771739, 0679017317 або 102.

Відео дня

До речі, момент ДТП зафіксували камери Ситуаційного центру. Там же зазначають, що Chery їхав на червоне світло світлофору.

У наступному відео ви можете побачити дану автопригоду:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Andrey Mironov

    Журналісти, де сталось ДТП? На фотознімках учасники одного ДТП чи різних?
  • Иван Шеремета

    Шановні журналісти! Коли Ви вже будете хоча б в карту міста дивитись? Немирівське шосе з Ватутіна не перетинаються! Це дві паралельні вулиці!

    сергій reply Иван Шеремета

    вул. Ватутіна це вулиця на Вінницьких Хуторах і вона перетинається з вул Немирівська шосе! Самі подивилися б на карту!!!

    Pavel Galuzinsky reply сергій

    Ватутіна це Тяжилів!тоже мені знавець міста Вінниці

    Вивчи карту міста

    Иван Шеремета reply сергій

    Я щось не побачив в статті слів "на Вінницьких хуторах", отже говорили про Вінницю. Значить потрібно вказувати точно, де сталась пригода...

    ВАСЯ ВИННИЦКИЙ reply Иван Шеремета

    Верно !

    Pavel Galuzinsky reply ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    це участок  Немирівського шосе де колись був пост ДАІ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up