Під Хмільником "Тойота" стукнулась з "Лексусом". Є загиблі та поранені

Під Хмільником "Тойота" стукнулась з "Лексусом". Є загиблі та поранені
У Хмільницькому районі «Toyota Camry» зіткнулася з «Lexus LX 570». Загинула 26-річна пасажирка "Тойоти", ще чотирьох пасажирів цього ж автомобіля та водія забрали в лікарню.

Аварія сталася з вересня близько опівночі. Попередньо встановлено, що 54-річний водій автомобіля «Toyota Camry», житель одного з сіл Чернівецької області, рухаючись по автодорозі Могилів-Подільський – Бердичів, на перехресті не пропустиву  автомобіль «Lexus LX 570», внаслідок чого автівки зіткнулись - повідомляє сектор зв'язків з громадськістю обласної міліції.

У салоні «Toyota Camry», крім водія, знаходилися ще п’ятеро пасажирів – 2 жінки та 3 чоловіка. Усі їх забрала швидка з різними травмами. 26-річна жінка померла по дорозі в лікарню. 56-річний водій «Lexus» не постраждав.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Проводиться розслідування.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Правда

    Лучше бы водителю Лексус никогда не рождаться. Оказавшись в ненужное время в ненужном месте он забрал жизни троих замечательных людей, сделал детей сиротами, мужей вдовцами и жен вдовами. Он оставил дома интернаты Украины без попечителя. А какая польза от него самого? Кроме того как жить в свое удовольствие, он больше ничего не умеет.
  • ...

    Водій тойоти не став на знак СТОП тим самим спричинив ДТП ...( Жаль віруючу сімю ...В такх випадках дуже важко слова потрібні знайти ... На все воля Божа ...

    Дронь Ігор reply ...

    а де саме точніше це сталося, де цей знак стоп ??
  • Дронь Ігор

    хто знає, де саме точно, на якому перехресті сталася аварія??? дякую...
  • свідок

    Це майбутній депутат міста Хмільника Юрчишин Петро Васильович як завжди відкупиться бо вже все скупив у Хмільнику і ГАІ все прикриє не дивлячись на те що жінка загинула святі гроші роблять все. А де совість і справедливість. Бережи нас Боже від таких депутатів.

    я reply свідок

    ди*іл, ти читав пост???  Лексус винен, що тойота правил не знає??

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 В Україні відзначають День піхоти ЗСУ. Історія, заборони та прикмети 6 травня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up