Перевізників під контроль: GPS-трекери у кожен вид транспорту, мобільний додаток та реальний графік руху

Перевізників під контроль:  GPS-трекери у кожен вид транспорту, мобільний додаток та реальний графік руху

Перевізників Вінниці пропонують взяти під контроль. Є уже п'ять пунктів, які пропонують ввести для контролю в сфері пасажирських перевезень.

Про це йдеться у одній із петиції. Її подав Андрій Миронов.

— Незважаючи на те, що наше місто вважається одним з найкращих в Україні по зручності користування громадським транспортом, все одно існує маса проблем (особливо з маршрутами, які забезпечують приватні перевізники). Містом курсують переповнені маршрутки, інтервали між рейсами навіть в годину пік занадто великі, деякі маршрути (13А, наприклад) взагалі використовують вільний графік і виїжджають, коли їм забажається, — йдеться у петиції.

У петиції вінничанин пропонує наступне:

Відео дня

- організувати розклад руху всіх маршрутів в місті і стежити за дотриманням його перевізниками;

- графіки руху всіх видів транспорту, якi проходять через конкретну зупинку розмістити у вигляді табличок або електронних табло;
 

- зобов'язати всіх перевізників оснастити транспорт з їх маршрутів GPS-трекерами для зручності контролю муніципальними органами, а також для відстеження пасажирами;
 

- розробити мобiльний додаток з розкладом і місцем перебування транспорту кожного маршруту в режимі реального часу;

- спільно з поліцією посилити контроль за дотриманням перевізниками законів і підзаконних актів, що стосуються їх діяльності.

Долучитися та проголосувати можна ТУТ.
 

До речі, користуватися громадським транспортом вінничанам на візках стало простіше. З'явився спеціальний графік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Ринкова економіка - це економічна система, господарська діяльність якої базується на рівноправності різних форм і масштабів власності та економічної ініціативи, свободі учасників підприємницької діяльності, вільному ціноутворенні та вільній конкуренції.У ринковій економіці держава виконує другорядну роль, хоча вона відіграє важливе значення в розвитку національного господарства. Тобто держава виконує лише ті функції, які окремий індивід, без ЇЇ втручання або взагалі, не може здійснити або зробить це економічно неефективно. Зокрема, такими функціями держави є організація громадського порядку, забезпечення національної оборони, організація державної поштової служби, запровадження обов'язкового шкільного навчання, емісія великих банкнот, будівництво деяких громадських споруд та їх утримання в належному стані.

    Базова функція держави це організація та допомога.

    Так, приватні перевізники у своїй роботі мають безліч недоліків, але давайте разом зпитаємо що для приватних перевезень дала місцева влада крім можливості працювати? Для будь якого бізнесу сенс у отриманні прибутку, рівні умави для конкуренції, та впевненість у майбутньому.

    Що отрмала Міціціпальна транспорт  за 4-5 років вимірюється сотнями мільйонами дотаціями з бюджету, а  що отримав малий бізнес? Це нуль у витратах, та безліч вимог не завжди логічних та характерних для ринкової економіки.

    "Роман Ищенко  від 29 березня 2018 р. Хочется напомнить в который раз что экономика для людей , а не люди для экономики."

    Дивно читачі це розуміють, але влада у своїх "реформах" на це не звертає увагу.
  • З.А.Глядач

    "зобов'язати всіх перевізників оснастити транспорт з їх маршрутів GPS-трекерами"

    А потім автор почне "скіглити",що перевізники підняли ціни за проїз в маршрутках. Чи він збирається "оснащувати транспорт" за власний рахунок?

    Порошок reply З.А.Глядач

    Нехай оснащують GPS і автоматизованими системами оплати проїзду, піднімають проїзд, піднімають зп водіям, щоб податкова бачила куди і як використовуються  ці гроші. Нехай працюють чесно, а не в тіні

    З.А.Глядач reply Порошок

    Наївний чукотський юнак.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up