Перекриють ділянку по вулиці Шимка для транспорту та людей. Що там робитимуть?

Перекриють ділянку по вулиці Шимка для транспорту та людей. Що там робитимуть?

Два дні вінницькі комунальники прокладатимуть мережу. Вінничан попереджують про перекриття руху.

— З другого по третє жовтня, буде тимчасово обмежений рух транспорту та пішоходів по вулиці Максима Шимка. А саме в районі залізничного переїзду в напрямку руху до вул. Ватутіна, — розповідають у прес-службі вінницької міської ради.

За інформацією відомства, на цій ділянці проводитимуться роботи  з прокладання мережі водопостачання. 

Як повідомляє «Вінницяоблводоканал», у Вінниці проходитимуть ремонтно-профілактичні роботи на мережах водопроводу за адресою вул. М. Шимка, 2.  У зв’язку з цим, з 9:00 2 жовтня до 23:00 4 жовтня буде тимчасово припинено водопостачання у житлових будинках за адресами:

Відео дня
  • вул. Гонти,37,37-А,39,14,43-75,
  • вул Промислова,
  • вул. Північна,
  • вул.Г.Мороза,104,
  • вул. Дружня,
  • вул. Черешнева,
  • вул. Місячна.

Зниження тиску в системі водопостачання буде на Замості, Старому місті та Тяжилові.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "За інформацією відомства, на цій ділянці проводитимуться роботи  з прокладання мережі водопостачання.  

    Як повідомляє «Вінницяоблводоканал», у Вінниці проходитимуть ремонтно-профілактичні роботи на мережах водопроводу за адресою вул. М. Шимка, 2."

    То ви вже визначтеся,"прокладання" мережі,чи "ремонтно-профілактичні роботи"?

    І що,літа не вистачило для цих "робіт"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up