Несподівано: петицію про помаранчевих школярів поки що ніхто не підписує

Несподівано: петицію про помаранчевих школярів поки що ніхто не підписує

На сайті вінницької міської ради оприлюднили електронну петицію. Вінничан просить забрати помаранчевих школярів.

Сьогодні, 21 січня 2019 року, вінницька мерія виклала петицію «Прибрати з пішохідних переходів оранжевих хлопчиків», яку написав Леонід Побережний.

— Пішоходи в темному одязі стають не помітними через оранжеві макети. Водії до макетів звикають і, з часом, не звертають на них увагу, — йдеться у тексті звернення.

До кінця збору підписів залишилось: 14 днів.

Відео дня

Станом на 21 січня петицію ніхто не підписав.

Звернення можна підтримати ТУТ.

«Фігурки роблять свою роботу»

Директор департаменту комунального господарства та благоустрою міськради Володимир Ніценко каже, що ідея розвивається, а Вінниця стає прикладом для інших міст.

Він наголошує, що «школярів» ставлять не просто так, а у комплексі з освітленням переходів та дорожніх знаків.

— Я скажу так: якщо цей «болванчик», як його деякі називають, врятував хоч одне життя, то ідея вже не провалилася, — говорить чиновник. — Я сам, як водій, бачу, що ніякого звикання до них немає. Поліцейські також вважають, що фігурки роблять свою роботу.

Читайте також:

Електронні петиції: вінничани просять безпечне навчання у школах та садочках

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Поpошок

    Немає чого літати по місту. Я наприклад їжджу не вище 65 можна місту, на вузьких вулицях іще повільніше. Побачив пішохода, спинився і пропустив на переході, навіть одного.

    Максим М-сим reply Поpошок

    100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up