Негода на Вінниччині: застряглі у снігу “швидка” та два легковики

Негода на Вінниччині: застряглі у снігу “швидка” та два легковики

Минулої доби рятувальники області продовжували надавати допомогу водіям, які через погодні умови не змогли самостійно продовжити рух.

Так, на Вінниччині ввечері 2 березня під підйом через ожеледицю не змогла виїхати швидка.

— Від чергового фельдшера надзвичайних станів Немирівської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сошенка їхній спецавтомобіль не може виїхати під крутий підйом через ожеледицю. Прибувши на виклик, бійці ДСНС за допомогою буксирувального тросу допомогли "швидкій" подолати крутий підйом, — зазначають у прес-службі рятувальників.

Також минулої доби рятувальники витягли із снігового замету на автошляху Липовець-Попівка два легкових автомобілі.

Відео дня

Що робити якщо негода застала у дорозі? Номери телефонів

Загалом в Україні нині знеструмлено 63 населених пункти у 8 областях. Вінниччину це оминуло.

Рятувальники опублікували відео, як вони допомагають водіям на засніжених дорогах:

Нагадаємо, в ніч на 1 березня у снігових заметах застрягло шість автомобілів, а ввечері 27 березня рятувальники витягали із замету автобус з 16 пасажирами.

Читайте також:

Де на Вінниччині діють мобільні та стаціонарні пункти обігріву. Перелік

В Україну прийшло сильне похолодання. Як уникнути обмороження?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александр Балаганов

    УЧИТЫВАЯ ОБРАЗОВАННОСТЬ НАШЕГО ПРАВИТЕЛЬСТВА-ЗИМА НАСТАЛА ВНЕЗАПНО,А ГОТОВИТСЯ К ЗИМЕ С МАЯ МЕСЯЦА НИКТО НЕ СОБИРАЛСЯ,ТАКИМ ОБРАЗОМ НА ПОДЪЕМАХ НА ДОРОГАХ ОБЛАСТИ ОТСУТСТВУЕТ ОТСЕВ,А СНЕГООЧИСТИТЕЛЬНАЯ ТЕХНИКА В БОЛЬШОЙ ЗАДНИЦЕ,А ДОРОЖНИКИ МОЮТ ДЕНЬГИ НА ОБСЛУЖИВАНИЕ ДОРОГ.ВОТ ВАМ И ПОМОЩЬ ДСНС СТАНОВИТЬСЯ НЕОБХОДИМОЙ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up