За випивку і куриво штрафуватиме міліція

За недопалок та відкриту на вулиці пляшку алкогольного пива чи лускання зернят можуть оштрафувати щонайменше на 340 гривень. Нові, підвищені, штрафи запровадили змінами до адмінкодексу. Міліція міста попереджає: тепер накладати стягнення будуть правоохоронці.

За словами помічника начальника Вінницького міського управління міліції Ірини Котової, посилили відповідальність за продаж цигарок та алкогольних напоїв неповнолітнім. За реалізовану підліткові пляшку пива чи цигарки оштрафують продавця на суму від 510 до 1700 гривень. Каратимуть штрафом і покупців-порушників. Щонайменше 340 гривень змусять заплатити за розпивання спиртного, слабоалкогольних напоїв та пива у скверах, парках, у транспорті чи в інших громадських місцях. Складуть адмінпротокол і за появу у п’яному вигляді на вулиці. Теж каратимуть штрафом порушення „сухого закону” на роботі та участь начальників у пиятиках із підлеглими.   
У міськраді нагадують, що за забруднення території міста громадян можуть оштрафувати щонайменше на 340 гривень. Навіть за лускання зернят чи кинутий мимо урни папірець. Торік склали 507 протоколів за порушення правил благоустрою міста. Тоді карали офіційним попередженням. Зміни до Кодексу «Про адміністративні правопорушення» такі попередження скасували, і тепер одразу накладатимуть штраф.
До речі, у Польщі за куріння у громадському місці штрафують на 170 доларів.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Уверен что в той же Польше есть знаки где написано можно курить там или нет, а у нас ходи и думай где это теперь покурить, в гаражах прятаца чтоли??)
  • Anonymous

    И еще мне интересно - по какой шкале мылиция будет определять , что я пьян ?Борьбу с курением одобряю, но опять -таки как будут вычислять курцов и кур... ( нзнаю как дальше) - по фейсу что-ли, как в кафешке у "Зари", когда в итоге пассажиру ухи и нос отрезали?....Пока что у меня больше вопросов.
  • Anonymous

    Назло врагам курила, курю и курить буду! :))) Пусть сперва сами нарушать перестанут!

    Anonymous reply Anonymous

    Интересно, а как звучит курец женскаго роду ?

    Anonymous reply Anonymous

    Курива :))))
  • Anonymous

    Да курят всякие ублюдки на остановках до сих пор и никто их не штрафует!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up