У дитячому садочку обвалилася альтанка. Постраждали діти (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

У дитячому садочку обвалилася альтанка. Постраждали діти (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)
Сьогодні вранці на території дитячого садка, що на вул. Келецькій, 74 впала альтанка. Сталося це на ігровому майданчику, коли гуляли діти - четверта середня група вихованців дошкільного закладу. Це малята чотирирічного віку.

Близько 11.00 у садочок приїхала швидка допомога. Зараз лікарі оглядають дітей. Скільки дітей постраждали поки не повідомляють. Наскільки серйозні вони отримали ушкодження, повідомимо найближчим часом.
Тут можна дізнатися, що рятувальникам про обвал у дитсадочку не сказали.
Зараз відомо, що адміністрація дошкільного закладу викликала батьків дітей. Після огляду лікарів вирішать, кого можна відпустити додому.
- Зараз оглядаємо дітей. Надаємо першу допомогу. Вони всі плачуть. Не варто їх турбувати, - сказала завідуюча садочка. - Що трапилося, розкажу, коли відправлю дітей з батьками додому.  
Приїхали у садок також працівники міського управління освіти. Вони теж від коментарів утрималися. Пояснили, що мають спочатку з’ясувати всі обставини випадку.







Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    я просто в шоке!когда требуют с нас родителей деньги, то не краснеют, а когда происходит чп, то говорят без коментариеев!:000кто будет отвечать за наших детей?

    Anonymous reply Anonymous

    за це має відповідати ВЛАДА!

    Anonymous reply Anonymous

    Никто никогда за это не ответит :-(

    Anonymous reply Anonymous

    В етой ситуации нужно венить только нашого мера за то что постоянно нет средцтв для реконструкции альтанок. Они шевеляться только тогда кагда грянет гром.

    Anonymous reply Anonymous

    Я уже даже не удивляюсь подобным вещам!!! Ето уже становится нормой!!! А всё из-за того что страной руководит зборище идиотов, которые не имеют не малейшего представления о том, что действительно нужно людям! Плюс ко всему извращеный минталитет большей половины украинцев, которых мало волнует то, что происходит вокруг!!! Вследствии этого мы и можем наблюдать явления типа разнообразных разрушений, нечищеных дорог и т.п!
  • Anonymous

    А крайнего у нас уже нашли, как водится - самый младший. Догадались - ну конечно же самая виноватая во всем воспитательница (((

    Anonymous reply Anonymous

    А воспитательница то тут причём? Она себя вела очень даже нормально. Максимально быстро вытаскивала детей, пока мы не подбежали. Правда когда она уводила детей в корпус садика, я прикинул, что нормально она будет вести себя максимум минут 10-15. Потом её прийдёться отпаивать. Адреналин решает.
  • Anonymous

    Зато у нас працюють цілі управління освіти, які займаються тільки дошкільними закладами, до яких не можливо потрапити, які постійно зайняті, які ні про що Не відповідають, але заробітну платню отримують своєчасно. Навіть якщо в дитини подряпане буде лице - за це має відповідати ВЛАДА!
  • Anonymous

    Одна девочка сегодня заново родилась. Когда подняли кровлю и балки, она лежала окуратненько между двух труб. 5 см в право или в лево и всё...

    Anonymous reply Anonymous

    Шановний очевидець Grey! Якщо у вас є можливість, зателефонуйте, будь ласка, до журналіста Наталії Гончарук, яка виїжджала на місце події. Її телефон - (067)7857674. Заздалегідь дякуємо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up