Хокеїсти вінницьких "Гайдамаків" програли "Левам"

Хокеїсти вінницьких "Гайдамаків" програли "Левам"
У домашньому матчі, 29 жовтня, львівська хокейна команда «Леви» здолала «Гайдамаків» з рахунком 8:1.Для любителів хокею у Вінниці цей результат став неочікуваним.

Три дні пройшли від матчу у Вінниці, коли «Леви» ледь здолали, не без допомоги судді, вінницьких хокеїстів. Можливо, фізична втома на вінничанах позначилася – адже грають наші хокеїсти трьома п’ятірками, а суперники – щонайменше чотирма. Також «Гайдамаки» грали без правого нападаючого Кіріла Ложкіна.

Почали здорово
Першу шайбу на тринадцятій хвилині матчу закинув у ворота «Левів» Руслан Ромащенко. Асистували йому Чернишенко та Степанов. Це вже третя гра поспіль, в якій Руслан забиває у ворота суперників.
Але цей гол не дозволив вінничанам виграти. Уже за три хвилини Дмитро Гнітько, який запам’ятався вінницьким вболівальникам своїми провокаціями на бійку з захисником «Гайдамаків» Андрієм Титаренком, зі штрафного удару встановлює рівновагу.

Два періоди - за «Левами»
Після нічийного першого періоду, дві двадцятихвилинки повністю залишилися за господарями арени. Толстик, Федоров і Панов «розписалися» у воротах голкіпера вінничан Ігоря Шликова у другому періоді. Останньому голу асистував добре відомий у Вінниці Олексій Мадера, який поступово набирає форму з кожною грою.
У третьому періоді Панченко, Новиков і Сидоров (двічі) довели рахунок зустрічі до 8:1.

Відео дня
>Львів’яни не недооцінюють вінничан
- Гра вийшла дещо нервова. Півтора періоду не могли закинути шайбу з гри. Ще навіть програвали 0:1. Але потім швиденько дві шайби закинули – і стало зрозуміло, хто переможе, - говорить хокеїст «Левів» Олександр Панченко. - Ми дуже багато пропустили минулої гри, треба було пропускати на порядок менше. А сьогодні ми просто довгий час не могли забити. А потім, коли довго кидали по воротах, почали забивати. І все стало на свої місця.
Вінничани, на думку гравця, додають з кожною грою.
- «Гайдамаки» добавлять. Вони також роблять свої висновки, ставлять свої задачі, займаються формуванням складу, - говорить Олександр Панченко. - Кожен раз з ними все важче грати, звичайно. Приходять нові люди, вони хочуть довести тренеру свою необхідність у складі команди, хочуть попасти в основний склад і через це якомога яскравіше намагаються себе проявити в іграх. У порівнянні з тим, як вінничани починали чемпіонат, команда в них підсилюється.
- На кожній ковзанці різне освітлення, і поки під нього підлаштуєшся… В середу у Вінниці освітлення було якесь темне, - говорить гравець «Левів» Олександр Федоров. - Але насправді, не в освітленні проблема, а в налаштуванні на гру та відповідальності кожного гравця перед командою. Не можна недооцінювати суперника, треба підходити з повагою.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Вінниця знову у хокеї пасе задніх, хлопці починайте перемагати!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу на Вінниччині: затримали наркозакладчика play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП 13:27 Герой «Червоної Калини»: у Козятині вшанували пам'ять загиблого Дмитра Степанюка photo_camera 12:40 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 12:39 Вінницькі сапери розміновують Херсонщину: щодня очищають один гектар photo_camera 12:06 У Вінниці встановлять ще одну камеру автофіксації порушень ПДР. Де саме? 10:40 На Європейській площі сталася бійка за участю неповнолітніх: поліція з'ясовує обставини 10:34 У Вінниці діють аварійні відключення, а також енергетики проводять планові роботи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up