Сергій Кармаліта: президент обіцяв - і знизили тарифи у Вінниці (Прес-служба Сергія Кармаліти)

Сергій Кармаліта: президент обіцяв - і знизили тарифи у Вінниці (Прес-служба Сергія Кармаліти)

Один із лідерів вінницької Команди Зе та відомий громадський діяч Сергій Кармаліта прокоментував зниження «теплих» тарифів у Вінниці на чверть на вимогу уряду та президента Володимира Зеленського. А також від вінницької Команди Зе висловив співчуття родинам загиблих рейсу PS 572 Тегеран — Київ і підтримав позицію президента України щодо міжнародного розслідування цієї жахливої трагедії.

Президент Володимир Зеленський у своїй передвиборній програмі обіцяв знизити комунальні тарифи... І він свою обіцянку перед вінничанами виконав! Бо минулого тижня у Вінниці виконком міської ради вимушений був проголосувати за суттєве, на чверть зниження тарифів на опалення та гарячу воду в грудні 2019-го. Зокрема, місцева влада на вимогу уряду визнала за можливе знизити грудневі тарифи та перерахувати платіжки — мінус 26% на опалення та зменшити вартість гарячої води на 23%. Погодьтесь, що це суттєво для бюджету кожної родини, кожного вінничанина. Тому від Команди Зе вітаю всіх із нашою першою спільною перемогою над тарифною «мафією», яка роками запевняла Вінницю і вінничан у неможливості зменшення тарифів бодай на копійку чи гривню, — зазначив один із лідерів вінницької Команди Зе Сергій Кармаліта. - І я вважаю, що це лише початок успішних, позитивних реформ у житті кожного українця в Новому 2020-му році від нашого президента Володимира Зеленського і всієї Команди Зе. Як показав досвід Вінниці та інших великих міст України, в кожній громаді та кожному комунальному підприємстві потрібно наводити лад, чітко обліковувати всі наявні ресурси, фінанси та енергоносії. Тоді буде можливість в кожному місті та містечку вчасно надавати громадянам якісні комунальні послуги та знижувати тарифи.

— Але щоб влада і чиновники не крали, потрібен контроль з боку депутатів, активістів та громади?

— Так. Цей контроль - неодмінна умова зрушень в Україні від Володимира Зеленського та демонтажу старої «совкової» системи влади на умовах кумівства, клановості та торгівлі депутатськими мандатами. Тому в 2020-му, під час виборів до місцевих рад — рад ОТГ (об’єднаних територіальних громад), ми готуємось до важкої битви і перемоги Команди Зе над цими місцевими кланами, містечковими «олігархами» та вічними «обранцями». Бо щоденно працюючи у вінницькій Команді Зе, я відчуваю силу, енергію та єдність досвіду з молодістю своїх однодумців...

І тому я впевнений, що депутатами і головами ОТГ у більшості своїй по Вінниці, Вінниччині та Україні стануть нові обличчя з нашої великої Команди Зе. Я також йду в депутати, бо обрав свій шлях, свою стежину у велику політику, якою наполегливо йду в рядах Команди Зе із самого її початку та щоденно працюю для людей.

— Сергій Володимирович, як ви сприйняли звернення Володимира Олександровича до України та родин загиблих в авіакатастрофі рейсу PS 572 Тегеран Київ?

— Із цієї трагедії не потрібно робити сенсації... Бо збили наш літак із 11-ма громадянами України та пасажирами із семи країн світу. І наш президент, перш за все людина, висловив своє співчуття родинам усіх 167 пасажирів та рідним 9-х членів екіпажу літака МАУ.

Важко уявити, як Володимиру Зеленському в ці трагічні години треба було дотриматись дипломатії та не втягнути Україну в третю світову війну після збиття в Ірані нашого «Боїнга»... Адже в Україні вже 6-й рік йде війна, загинули тисячі військових та мирних людей, триває окупація наших територій і так важко йде мирний переговорний процес на Донбасі та зі звільнення заручників. І тут в Тегерані падає літак МАУ, весь світ застиг в очікуванні ще однієї війни і все висить на волосині. Знаєте, одне неправильне слово в той момент могло зруйнувати все, що залишилось від миру на Близькому Сході... Тому я пишаюсь витримкою і розумом президента України, який не повторив помилок свого попередника після падіння малазійського «Боїнга» на Донбасі та зумів вийти переможцем із цієї битви гігантів - лідерів світових держав.

А кожній матері, кожній дитині, кожній родині, що втратила 8 січня під час падіння рейсу PS 572 Тегеран — Київ близьких, рідних людей я висловлюю співчуття...

Бережіть свої родини і своїх рідних.

 

Щиро ваш — Сергій КАРМАЛІТА
і вінницька Команда Зе

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up