500 зустрічей з вінничанами провів Сергій Кудлаєнко. Обирай тих, кого знаєш! (Політична реклама)

500 зустрічей з вінничанами провів Сергій Кудлаєнко. Обирай тих, кого знаєш! (Політична реклама)

Зустрічі з вінничанами для кандидата в народні депутати по 11 округу Сергія Кудлаєнка – звична справа. Опиратись на думку виборців, радитись з людьми та звітувати перед ними – основні приципи його роботи.

Як повідомляє штаб кандидата, протягом виборчих перегонів Кудлаєнко провів 35 зустрічей з мешканцями 11 округу, по якому балотується до парламенту. За його участі чи підтримки відбулось 9 багатолюдних заходів у Вінниці та Вінницькому районі. В цілому, він зустрівся із 3000 виборців протягом виборчої кампанії, а за час своєї депутатської діяльності Кудлаєнко провів понад 500  таких зустрічей. Серед них, трудові колективи підприємств та установ, жителі сусідніх з обласним центром громад, мешканці мікрорайонів міста. Як виявилось, знайомити всіх вінничан із Сергієм Кудлаєнком не потрібно, багато з них знають про діяльність кандидата та діляться враженнями від останніх зустрічей.

Кравцова Тетяна Аркадіївна, вінничанка

– Він дуже порядна та розумна людина. Я та мої друзі нічого поганого не можуть сказати про Сергія Володимировича. А моє оточення – це і заслужені журналісти, викладачі, лікарі, тобто вінницька інтелігенція, яка вміє аналізувати та безпосередньо бачить реальні справи цієї людини. Особисто я в захваті від спілкування з ним. Він допоміг вісьмом квартирам встановити автономне опалення у квартирах нашого будинку. Це лише невелика частина того, що він робить для нашого округу. Прошу своїх знайомих священників молитись за його здоров'я. І дуже радітиму його перемозі, адже це буде наша спільна перемога та величезна підтримка.

Чала Людмила Олександрівна, вінничанка

– Такі зустрічі з мешканцями дуже потрібні. Жителі отримали від Сергія Володимировича відповіді на ті запитанння, які турбували їх і відповіді, які вони не отримували з екранів телевізорів. Хоча людей було небагато, бо трохи вже втомились від виборчого процесу, але ті, хто був присутній, були задоволені відвертістю розмови. Він орієнтується та обізнаний у проблемах, які турбують вінничан. Пообіцяв допомогти з ремонтом дороги і люди йому вірять, бо у його словах відчувалась щирість та небайдужість до проблем наших людей.

Разом з тим, вінничани висловлюють і незадоволення з приводу негараздів у повсякденнному житті. Як повідомили організатори і учасники зустрічей, люди жалілись на проблеми з  упорядкуванням прибудинкових територій, незаконне будівництво, встановлення дитячих майданчиків, індивідуального опалення, утеплення будівель, роботу закладів торгівлі на перших поверхах житлових будинків, якість води, опалення і тарифи, запровадження пені на комунальні послуги, роботу енергопостачальної компанії  ЕНЕРА, були питання і по взаємовідносинах із ЖЕО.

Сергій Кудлаєнко звернув увагу, що більша частина запитань стосується повноважень органів місцевої влади.

Кандидат підкреслив, що підтримує зворотній зв’язок через свої приймальні і переконаний, що тільки  у відвертій розмові з людьми, можна реально оцінювати стан справ та вчасно реагувати на всіх рівнях.

Діяльність Сергія Кудлаєнка в цифрах:

  • подав 75 депутатських запитів стосовно порушення прав громадян;
  • провів 482 зустрічі з виборцями та 105 особистих прийомів громадян;
  • 8252 громадян звернулись до приймалень Сергія Кудлаєнка, опрацьовано  3624 письмових звернень;
  • підтримав 165 соціальних проектів розвитку;
  • 47 громадських організацій Вінниччини є підписантами Меморандуму про співпрацю із Сергієм Кудлаєнком.

Він виступає за повне зняття недоторканності із народних депутатів.

Програма кандидата у народні депутати по 11 округу Сергія Кудлаєнка побудована на пріоритетах соціальної справедливості  для всіх верств населення, розвитку економіки та підтримці  захисників України.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up