Збираєтесь бігати? Підігрійте свою мотивацію фільмами про біг

 Журналіст 20minut.ua/RIA зробив підбірку найбільш мотиваційних та цікавих фільмів про біг. Обережно, після їх перегляду вам сто відсотків захочеться бігати :))) У цьому списку є і комедія, і драма і мотивація. Тому кожен вінничан зможе знайти щось для себе.

Форрест Гамп

Фільм про долю звичайного хлопця, який  подолав чимало труднощів та став свідком і безпосереднім учасником багатьох історичних подій. В один з найважчих періодів свого життя він захоплюється бігом і протягом трьох років біжить з одного куточка країни в інший, обростаючи численними послідовниками і прихильниками. Біг стає ліками від душевного болю, способом знайти нових друзів і в кінцевому підсумку допомагає побудувати відносини з коханою жінкою.

Святий Ральф

14-річний Ральф після смерті батька і важкої хвороби матері виявляється в католицькому притулку для хлопчиків. Ральф - геніальний бігун, і коли лікарі повідомляють йому, що його мати може врятувати тільки диво, він вирішать створити це диво - у що б то не стало перемогти на марафоні в Бостоні. Його чекають місяці виснажливих тренувань по книзі знаменитого бігуна Саймона Лонгбоата. Фільм про завзятість, старання і біг, де відповідь на питання «чому він біжить?», набагато складніша, ніж у Форрест Гампа.

Марафон

Фільм дуже докладно описує будні марафонця. Коли ти стаєш бігуном, навколо тебе все змінюється. Але коли ти стаєш бігуном-марафонцем, ти змінюєш світ навколо себе сам. Невелика автомайстерня в старій частині Роттердама ось-ось збанкрутує через  борг в 40000 євро. Її працівники - купка невдах: Лео, Ніко, Кіс і власник Джерард. Вони, ймовірно, не зможуть знайти роботу в іншому місці. Розуміючи це, герої фільму придумують божевільний план порятунку гаража: вони візьмуть участь у знаменитому Роттердамському марафоні і отримають за це багато грошей. Проблема тільки одна - щоб отримати гроші спонсорів, необхідно фінішувати. А, отже, пробігти повну дистанцію.

Біжи, товстий, біжи

Головний герой - Денніс, боячись вантажу відповідальності, кидає свою вагітну наречену. Життя його тече понуро і безпросвітно, він ні до чого не прагне, і вже через кілька років стає звичайним «диванним тюленем» з відвислим животом і в'ялими м'язами. Можливо, так би він і жив далі, але раптово він не дізнається, що колишня подружка збирається заміж за успішного, стрункого, підтягнутого красеня-бізнесмена. Усвідомивши свою зраду і любов до колишньої нареченої, герой вирішує повернути її прихильність. Для цього потрібно (всього лише!) перемогти її нинішнього бойфренда на благодійному лондонському марафоні.

Той, що біжить

Американський марафонець Майкл Андрополіс готуватися виступити за свою країну на Олімпійських іграх. Тим часом, його шлюб розпадається, він втрачає не тільки дружину, але і повагу дітей. Майкл вирушає на змагання з надією, що спортивні успіхи допоможуть вирішити йому особисті проблеми.

Дух марафону

Цей документальний фільм розповідає про те, що це таке - пробігти знамениту дистанцію в 42 кілометри і 195 метрів. Він знімався по всьому світу: в Північній Америці, Європі, Африці та Азії - і об'єднав в собі історії, як просто марафонців-аматорів, так і спортсменів зі світовим ім'ям, які готуються до Чиказькому марафону.

Префонтейн

Вам цікаво, що переживають спортсмени на шляху до золотої медалі? Тоді цей фільм для вас. Він показує життя легендарного Стіва Префонтейна - спортсмена, якому не було рівних на біговій доріжці. На шляху до перемоги йому довелося пережити перешкоди, які зупинили б багатьох з нас, але тільки не його.

Якщо після перегляду цих фільмів ви захотіли бігати, то зробіть це разом з усією Вінницею. Приходь 23 травня у центр Вінниці на масовий забіг по Соборній. 
 

Деталі на сайті run.vn.ua

                                                                               

Коментарі (0)
Навіщо дівчатам підтягуватись

Ціллю підтягувань є не набір маси тіла, а зміцнення м'язів, що дуже важливо для дівчат. Поліпшується постава і стан всього...

Прогрес в підтягуваннях за чотири тижні – це реально. Щоб підтягуватись більше за один підхід, 20minut радить скористатись...

Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та...

Кохання і біг. Як кияни Максим та Олена закохалися під час пробіжки

Киянка Олена Федорова розповіла, що два роки тому весною на тренуванні бігла крос в парку та зустріла своє кохання. -...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up