Вінничанин завдяки бігу прожив 78 років без лікарень

Вінничанин Анатолій Орєхов за свої 78 років пробіг 130 тисяч кілометрів. Чоловік говорить, що з 10 років вже почав брати участь у змаганнях.

- З дитинства мене приваблювали лижі та ковзани. В армії я займався професійним лижним спортом, - каже Анатолій. – У Вінниці я служив командиром спортивної роти. Все життя пройшло в спорті та в бігові.

Анатолій розповідає, що бігати потрібно не заради моди, а заради власного здоров’я, тоді від цього буде користь.

- Я якщо вранці не пробіжу, не зроблю зарядку, то вважаю, що день пройшов дарма, - говорить чоловік. – Бігати  потрібно у будь-яку погоду. Це перш за все має бути запрограмоване розумом. Тоді від цього користь.

Анатолій бігає шість разів в тиждень. У неділю робить собі день відпочинку. Він неодноразово пробігав марафон (42 кілометри 195 метрів).

 

- За свої майже 80 років, я жодного разу не був у лікарні, - розповідає Анатолій. – І люди, які будуть бігати, плавати вранці, теж будуть здоровими.

У чоловіка є син Андрій, який також бігає і займається спортом. Неодноразово вони з батьком їздили на змагання та займали призові місця.

- Тренуємося ми окремо, - каже Андрій. – У мене своя програма, у батька своя. Я після тренування ще плаваю, потім іду на турніки, підтягуюсь. Люблю пограти в теніс.

Спортсмени розповідають, що почати бігати і займатися собою ніколи не пізно.

- Спочатку можна займатися спортивною ходьбою, - каже Анатолій. - А вже потім поступово переходити на біг.

Окрім тренувань, чоловіки радять пити багато води та правильно харчуватися. Адже це теж половина успіху на шляху до здоров’я.

Приходь 23 травня у центр Вінниці на масовий забіг по Соборній. 
Деталі на сайті run.vn.ua

                                                                        

 
Коментарі (8)
  • Анонім

    Особисто знаю цих людей,честь і хвала таким ентузіастам!!!

    Орехов Андрей reply Анонім

    ООО приятно,только кто же это???Присоединяйтесь...

    Анонім reply Анонім

    Жовтень 2013 року,м.Ялта,всеукраїнські ігри з легкої атлетики серед ветеранів ім.Баки,відкриття змагань.Крайній справа Анатолій Орєхов,зліва від нього його син Андрій,а за Андрієм стою я...

    Орехов Андрей reply Анонім

    ООессс даа Василий классные деньки в Ялте,жаль они далеки уже...хотя были совсем недавно...
  • Орехов Андрей

    Спасибо ребятки!!!Всех ждём на зарядке на Вишенском Озере!!!
  • Анонім

    Вот наглядный результат. Кто в 50 уже разваливается, а кто в почти 80 себя нормально чувствует. Не удивлюсь если дед еще молодух по вечерам чпокает. Молодец мужик! Занимайтесь физкультурой и спортом, ребята!
  • Andriy Chupryna

    Ореховы молодцы!!!! Так держать

    Орехов Андрей reply Andriy Chupryna

    Будем стараться!!Спасибо Андрюха!!!
Навіщо дівчатам підтягуватись

Ціллю підтягувань є не набір маси тіла, а зміцнення м'язів, що дуже важливо для дівчат. Поліпшується постава і стан всього...

Прогрес в підтягуваннях за чотири тижні – це реально. Щоб підтягуватись більше за один підхід, 20minut радить скористатись...

Спортивний уїк-енд: рухаємо Вінницю разом

Післязавтра на  вінничан чекає найяскравіший забіг в історії Вінниці. Які сюрпризи готують учасникам організатори та...

Кохання і біг. Як кияни Максим та Олена закохалися під час пробіжки

Киянка Олена Федорова розповіла, що два роки тому весною на тренуванні бігла крос в парку та зустріла своє кохання. -...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:04 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні в Україні День пам'яті та примирення. Історія, заборони та прикмети 8 травня 08:11 У Шаргороді стартувала Програма ФІФА з розвитку талантів 21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up