Анонс: Поезія без купюр і Малахітовий носоріг

В приміщені бібліотеки ім.Тімірязєва, 27 листопада, о 18.00  відбудеться чергова зустріч цінителів поезії і молодих поетів у рамках проекту «Поезія без купюр». Тема: «Повертайся живим!» Цей вечір буде присвячено війні на Сході України. Поети – це нерв суспільства, який болюче реагує на любі прояви насильства. Проект «Поезія без купюр» це безкоштовна можливість молодих поетів заявити про себе, як про творчу особистість, донести свій погляд до вінничан і поспілкуватись з приємним товариством, з молодими авторами, перейнятися творчою атмосферою і отримати заряд натхнення. Довідки за тел. (0432) 56-27-92. Приєднуйтесь!

Друга творча подія, яка відбудеться на Вінниччині 13 грудня 2014р. «Малахітовий Носоріг» у Вінницькій галереї "Арт-Шик". Початок о 16:00. Це всеукраїнський поетичний конкурс, який що року, вже чотирнадцятий раз поспіль пройде у Вінниці.

«Протягом вечірки гратиме жива музика, працюватиме кафе, зніматиметься відеофільм. На переможців чекатимуть подарунки і сертифікати про здобуті трофеї. Святковий передноворічний настрій забезпечуватимуть нові креативні ведучі з творчого осередку поетів «Михайло Михайлович» – Катя Папуга, Марина Однорог, Олександр Горчинский, Милослава Черній.»

Це чудова нагода кожному поету представити свої твори і взяти участь в полюванні на «Малахітового Носорога».

 

«Відтак, кожний спочатку може виступити на «Відкритому мікрофоні» з позаконкурсним віршем, а потім прочитати свою вже конкурсну роботу (вірш обсягом до 40 рядків) або попросити зробити це свого друга, чи замовити у організаторів справного читця безпосередньо в залі. Обиратимуть переможця глядачі та самі учасники перегонів своїми запрошеннями, придбавши їх безпосередньо на вході за 30 гривень або звернувшись безпосередньо до організаторів по телефону 0679006345».

Успіхів всім учасникам! Приходьте підтримати своїх друзів!

Коментарі (0)
Вінницькій ГО «Гармонія» виповнилося 22 роки!

Вінницькій ГО «Гармонія» 18 березня виповнилося 22 роки! ГО «Гармонію» знають і шанують не тільки...

Презентація книги поезій «Васи́льки» Ірини Зелененької

         На базі освітнього хабу «NotBox» кафедри української літератури Вінницького...

Калитко, Каданов, Куценко – поезія та пісні над вінницькими дахами

         У п’ятницю, 8 липня, я побував на благодійних поетичних читаннях Катерини Калитко,...

Покоління скалічене російською мовною пропагандою

        На мою думку, у теперішніх реаліях, саме мова є однією з ознак поваги й підтримки української...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up