Комп’ютерна томографія і ПЛР-тестування. Адреси та ціни у Вінниці

Комп’ютерна томографія і ПЛР-тестування. Адреси та ціни у Вінниці
Фото: Фокус
  • Дізналися, що результати тесту у нашому місті готові надавати як через п’ять годин, так і через п’ять днів. КТ можна зробити за 850 гривень, а найдешевший ПЛР-тест — обійдеться вінничанам у трішки менше, ніж в тисячу гривень. 

Оскільки останніми тижнями маємо тенденцію різкого зростання кількості хворих на COVID-19, вирішили зібрати та оновити адреси, де у Вінниці пропонують пройти ПЛР-тестування. І куди звертатися, якщо потрібно пройти комп’ютерну томографію, але не хочеться стояти у довжелезних чергах

У Вінниці ми знайшли вісім місць, де можна зробити ПЛР-тест на виявлення коронавіруса. Ще до кількох медичних центрів, що в них потенційно може надаватися така послуга, нам не вдалося додзвонитися.

Результати обіцяють надавати у різні терміни: одні запевняють, що все буде готово у той самий день, а інші просять чекати від двох до п’яти днів. Цінники у медцентрах також різняться. Якщо у Вінницькій лабораторії МОЗ готові проводити дослідження за 970 гривень, то, наприклад, у «Глобал Тест» за аналогічну процедуру доведеться заплатити 2200 гривень. 

Відео дня

За сприятливих часів комп’ютерну томографію у місті можна було би зробити у 10-15 місцях. Втім, зараз таке дослідження можна пройти не у всіх з них: одні ремонтують обладнання, до інших по кілька днів неможливо додзвонитися, а треті кажуть, що записуватися потрібно за тиждень до обстеження, що, звісно, нас не влаштовує. Тому в підсумку маємо лише сім місць. 

У більшості медичних центрів просять записуватися на дослідження бодай напередодні, а інші кажуть, що можна приходити без попереджень. Тоді доведеться вистояти у «живій черзі», яка, за їхніми словами, «не велика». Для економії свого часу та нервових клітин, ми ж радимо вам все-таки робити попередній запис. 

Цінники на КТ у Вінниці приблизно однакові: 800-1000 гривень. Єдине що, то в міському діагностично-лікувальному центрі є так звані «пільгові дослідження». Якщо ви підпадаєте під таку категорію (дізнатися можна тут), то комп’ютерна томографія обійдеться вам у 425 гривень. 

Читайте також:

По чотири за столиком чи гучні бенкети? Як діють карантинні правила у закладах громадського харчування

«Анфас Коцюбинського нагадує мені пончик», — переселенець, який відкрив майстерню пончиків

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Vadim Sikalchuk

    Я робив рентген в приватній клініці (250грн) показало пневмонію правосторонню,пцр негативний ( пцр по направленню сімейного безкоштовно)
  • Violeta Khrystiuk

    Глобал Тест- 1200 грн
  • Юрий Бочков

    ганьба ДЕ 650 МІЛІАРДІВ ВИДІЛЕНИХ НА  КОВІД
  • Юля Жученко

    У живій черзі чекати 🤔Тобто, якщо ти прийшов без ковіду, то додому вже підеш з ним..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up