Вінничани, які побували у «Світському житті». ТОР-5 випусків проекту Катерини Осадчої

Вінничани, які побували у «Світському житті». ТОР-5 випусків проекту Катерини Осадчої
Фото: «Світське життя»
  • Багато вінничан стали зірками вітчизняного шоу-бізнесу і головними героями світської хроніки Катерини Осадчої.
  • ТОР-5 випусків проекту з нашими земляками ми покажемо у цій публікації.

Вінничани вже давно і досить успішно підкорили не лише політичний, а й зірковий олімп України. Час від часу наші земляки з'являються в яскравих проектах, на шпальтах глянцю, у вирі скандалів та у «Світському житті» Каті Осадчої.

Сьогодні розкажемо про іменитих вінничан вустами відомої телеведучої та очима її проекту.

Олександр Очеретний, модний дизайнер

Знімати модний показ Олександра Очеретного та вести шоу Катерина Осадча приїхала у Вінницю не просто так. Відома світська оглядачка вирішила особисто поспілкуватися зі стилістом, який шиє сукні для дружини екс прем'єр- міністра Володимира Гройсмана. Приїхала зі столиці у наше мальовниче містечко спеціально на показ і світська діва Світлана Вольнова. А закривала модне дефіле Очеретного Міс Україна - 2016 Олександра Кучеренко, тепер вже дружина ведучого «Світ навиворіт» Дмитра Комарова.

Відео дня

Віктор Бронюк, співак

Приїхати у Вінницю і не завітати на гостину до відомого вінничанина, фронтмена гурту ТІК Віктора Бронюка Катя Осадча теж не могла. Телеведуча побувала в будинку співака у центрі Вінниці, побачила дерев'яних оленів на подвір'ї, фонтан і сцену біля дому. Дружина Бронюка Тетяна показувала троянди, город, оселю і дітей. Далі подружжя частувало ведучу чаєм із самовару.

Іванна Онуфрійчук, телеведуча

Цю гламурну діву тепер знає вся країна. Світська левиця і ведуча телепроекту «Без краватки» Іванна Онуфрійчук родом із Рахнів-Лісових Шаргородського району. У випуск «Світського життя» дівчина потрапила через щасливу нагоду: у липні цього року казахських бізнесмен зі Швейцарії на ім'я Алмаз зробив Іванні пропозицію руки і серця у день її народження на території ошатного комплексу під Львовом. Сюжет про заручини для свого телепроекту знімала Катя Осадча. 

Марина Боржемська, фітнес-тренер

Вінничанка Марина Боржемська, відома тренерка «Зважених та щасливих», у проекті «Світське життя» вперше прокоментувала своє розлучення із боксером Вячеславом Узєлковим. Після того інтерв'ю буде ще багато інших, більш скандальних. Але Катерині Осадчій жінка першій розповіла, що від чоловіка пішла лише з дітьми, нічого з собою не взявши.

Оля Полякова, співачка

Одіозна співачка із Вінниці Оля Полякова є частою гостею проекту «Світське життя». Це тепер вона кличе Катю Осадчу, щоб показати свій маєток під Києвом і господарство, ділиться зі своїми творчими планами. А були такі часи, що ведуча світської хроніки Полякову відверто ігнорувала. Бо мало кому відома співачка не могла тоді хизуватися своїми хітами, а лише чоловіком-банкіром і його статками.


Читайте також:

Ляльку Барбі та різочку. Що знаходили на свята під своїми подушками відомі вінничани

«Діти говорили про свій аутизм на всю країну». Відбувся благодійний проект «Світ всередині»

Взути і забути або Як правильно обрати якісне взуття. Розповідають товарознавці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Иван Ярыгин

     шмурдякову таскали пока не нашла кошелёк и талант сразу на лицо👏🤣
  • Dim Vin

    Про них часто говорять на Рагу.лі
  • Ол Са

    Полякова неодноразово висловлювалася образливо про Вінницю. Навіщо ви пропонуєте нам нею "пишатися"??
  • Віталій Виталий

    Я не впевнений, що можна гордитися Олею Поляковою.

    Денис Матюков reply Віталій Виталий

    Светлана Кот Согласен, но все же)

    Светлана Кот reply Віталій Виталий

    Денис Матюков неумнічай філософ, розумна людина зрозуміє будь яку мову

    Денис Матюков reply Віталій Виталий

    Светлана Кот у вашому випадку правильно  буде заздрите. А завідує бидлота неосвідчена 😉

    Борис Ерёмин reply Віталій Виталий

    Віталій Виталий гордится можно только собой.

    Ярослав Нагорняк reply Віталій Виталий

    Віталій Виталий чому?

    Светлана Кот reply Віталій Виталий

    Віталій Виталий  Вам хоч хтось колись догодить? Як не артист,  кожен не такий, може завідуєте?

    Natali Humenna reply Віталій Виталий

    Vitaly Vitaly Це точно
    ...!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up