Панянки і селянки: TOП-7 найзавидніших наречених Вінниці

Панянки і селянки: TOП-7 найзавидніших наречених Вінниці
  • Подільський край славиться гарними дівчатами. В нашій публікації ми розповідаємо про сім відомих і чарівних вінничанок, які ще не позв'язали себе шлюбними узами. 

Вони красиві і популярні. Але поки їх безіменний палець правої руки без обручки. Хто вони, найзавидніші наречені Вінниці — у нашому рейтингу TOП-7.

Марина Слободяник, телеведуча

Цю епатажну вінницьку левицю, за сумісництвом модель і телеведучу каналу City Life, можна внести до списку «красиві і незаміжні». Марина Слободяник — зірка на світських заходах не лише рідного міста, а й світу.

Відео дня

Вона чи не єдина з вінницьких селебріті, яка засвітилася на червоному хіднику в Каннах. На фото дівчини в соцмережах можна побачити її в компанії найвідоміших персон планети.

Чи зайняте серце вінничанки — невідомо. Марина любить подорожувати світом, наразі організувала з подругами поїздку до Туреччини, де відзначила свій день народження.

Лілія Поліщук, Міс-Вінниця 2008

Ще одна вінницька красуня має статус «вільна». Лілія Поліщук першу свою корону отримала у 2008 році, коли перемогла у конкурсі Міс-Вінниця. Потім дівчина організувала дитячу модельну агенцію «Princess», організовувала конкурси для маленьких панянок «Міні міс Вінниця».

Далі красуня одружилася. Та наразі серце Лілії вільне. Вона веде активне світське життя, багато подорожує. Для закоханих в мандри організовує подорожі лайнером, для вінницьких панянок — заняття з психології та етикету «Виходь за рамки».

Анна Турапіна, модель, мейкап-стиліст

Кар'єра відомого вінницького блогера, моделі і мейкап-стиліста Анни Турапіної розпочалася на Вінницькому державному телебаченні, там вона працювала телеведучою. Заочно була моделлю на модних показах, брала участь в конкурсах краси.

Потім дівчина організувала власну студію краси IND Beauty, оскільки завжди захоплювалась мистецтвом візажу. Зараз дівчину можна побачити на всіх блогерських тусовках. Безіменний палець правої руки поки в Ані без обручки.

Діана Мороз, громадська діячка

Ця вінницька красуня і світська левиця стала відомою не завдяки активній гламурній позиції. Вона — голова об'єднання «Український волонтерський рух», громадський діяч, керівник масштабних благодійних проектів. А ще Діана Мороз — власниця творчої студії People Production, куратор відео, фото та художніх проектів для дітей та жінок.

Славу собі здобула тим, що впродовж багатьох років опікується дітьми-сиротами і самотніми старенькими. Діана була заміжньою. Зараз серце її вільне, виховує 7-річного сина.

Діана Подолянчук, танцівниця

Ще одна відома і незаміжня вінничанка —  Діана Подолянчук. Дівчина стала відомою завдяки оригінальному виконанню східних танців. Діана організувала власну студію «Шахіна, де навчає маленьких вінничанок танцю живота. Також вона активно займається громадською діяльністю, бере участь у телепроектах. 

Зараз дівчина займається блогерською діяльністю, їздить по визначних місцях Вінничини і знімає і демонструє красу рідного краю.

Євгенія Мазур, пацанка-панянка

Ця 19-річна вінничанка, Євгенія Мазур на прізвисько Батюшка, стала відомою тим, що перемогла в реаліті-шоу «Від пацанки до панянки». В червні цього року відбувся фінал проекту, де дівчина отримала 100 000 гривень.

До того, як стати телезіркою, Євгенія була пацанкою, з 15 років вживала наркотики. Мама Жені не займалася її вихованням. Вона весь час їздила на заробітки і залишала дочку на бабусю. Коли бабуся померла, Женя залишилася без нагляду. Пішла на вулицю, де її вихованням «зайнялися» вінницькі пацани.

Частину грошей призового фонду дівчина витратила на лікування від залежності, частину віддала мамі.

Іванна Онофрійчук, телеведуча

Цю гламурну діву тепер знає вся країна. Світська левиця і ведуча телепроекту «Без краватки» Іванна Онуфрійчук родом із Рахнів-Лісових Шаргородського району.

Починала свою кар'єру дівчина в митній службі та міністерстві екології. За сумісництвом Іванна працювала моделлю, знімалась в рекламних роликах. Має титули конкурсів краси «Міс Принцеса України» та «ТОР 7 Miss Princess of the World». Зрештою красуня кинула роботу в державних установах і подалася у теледіви. Незабаром Іванна Онофрійчук зійде з дистанції холостячки.

Днями бізнесмен з Казахстану зробив дівчині пропозицію у день її народження. Сюжет про це для свого телепроекту знімала Катя Осадча. Коментар Іванни про заручини знайдете на четвертій хвилині відео:

 

Читайте також:

Заквітчані водойми: ентузіасти з Вінниччини висаджують латаття в Південний Буг

У тролейбусі заразитися на ковід легше, ніж у турецькому басейні, — кажуть експерти

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (18)
  • Надежда Боднар

    Евгенія Мазур жах🤮
  • Denis Satr

    Это не та ли Диана Мороз чей муж известный в Виннице психолог, спасающий семьи от кризисов, чьи фото пару лет тому красовались в соц сетях, рекламируя успешную семейную пару?
  • Татьяна Гуменчук

    А якщо з них змити косметику вони такіж гарні будуть?😄

    Denis Petrov reply Татьяна Гуменчук

    Во всяком случае они хоть так красивые. Некоторые же и «накрашенные -страшные и не- накрашенные»
  • Наталия Яковчук

    Особенно у дианы глаза такие красивые.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up