«Він назвав мене тварюкою», — вінничанка Боржемська розповіла про розлучення з Узєлковим

«Він назвав мене тварюкою», — вінничанка Боржемська розповіла про розлучення з Узєлковим
  • Нещодавно в авторській програмі «Вечеря з Дороті» відома вінничанка, тренер «Зважених і щасливих», телеведуча Марина Боржемська вперше відверто розповіла про те, що стало причиною її розлучення з боксером В'ячеславом Узєлковим.

Боксер В'ячеслав Узєлков та його красуня дружина Марина — цю зіркову вінницьку пару всі багато років вважали ідеальною. На світлинах подружжя разом з дітьми, Робертом і Олівією, завжди сяяло щасливими посмішками. Два роки тому, як грім серед ясного неба — подружжя  розлучилося.

Вінничани думали, то просто тимчасові непорозуміння чи фейк. Все виявилося гіркою правдою.

Родина, бокс,«Зважені та щасливі»

Марина Боржемська не планувала стати телезіркою. Довгі роки вона була просто дружиною. Зі своїм обранцем — 20-річним В'ячеславом Узелковим 19-річна дівчина познайомилася по дорозі в бібліотеку ще під час навчання у Вінницькому педінституті. Вона була на першому курсі, Слава — на другому.

Відео дня

Узелков подавав великі надії в боксі, а Марина Боржемская, яка стала Узєлковою, забезпечувала надійний тил спортсмену, причому не тільки вдома. Марина також стала фактичним менеджером спортсмена, відмовившись від своїх планів і повністю зосередившись на сім'ї.

На жаль, не обійшлося без трагедій. Пара дуже хотіла завести дітей, проте довгий час нічого не виходило. У жінки тричі траплявся викидень. Такі проблеми могли надломити стосунки будь-якого подружжя, однак Узєлкові не здалися, і пара була винагороджена народженням сина Роберта і дочки Олівії.

В той же час В'ячеслав Узєлков став справжньою зіркою. Він брав в рингу перемогу за перемогою, а також став зіркою танцювального шоу на «Плюсах».

Однак за крок до звання чемпіона світу з боксу В'ячеслава чекало гірке розчарування — у 2010 році спортсмен програв титульний бій, у 2012 — на ногах переніс інсульт, який поставив хрест на його кар'єрі. 

Ще одну популярність всеукраїнського масштабу Узєлкову принесла участь в проекті СТБ «Зважені та щасливі», який розкрив у спортсмена талант шоумена.

У 2016 році Марина Узєлкова стає постійним тренером проекту, склавши на три сезони з чоловіком дуже успішний і популярний дует. Більш того, в 7 і 8 сезоні саме її вихованці здобували перемоги на проекті.

Ідилія тривала до кінця 2018 року, коли після фіналу 8 сезону «Зважені та щасливі» пара оголосила про розлучення. Новина стала шоком, адже сім'я Узєлкова вважалася зразковою для всіх українців.

«Довелося тікати вночі»

Як виявилося, екс-дружина Узєлкова, Марина Боржемська, залишила спільно нажите за 22 роки шлюбу житло і на аліменти чоловіка не подавала. Про причини розлучення відома вінничанка вперше розповіла тільки днями, в ефірі авторської програми «Вечеря з Дороті».

Під час інтерв'ю, Марина розповіла, що квартира в Києві, звідки їй з дітьми довелося бігти вночі, оформлена на неї. Жінка не забрала звідти нічого, там залишилися всі її речі та речі дітей — Олівії і Роберта. За півтора року розлучення, Марина поверталася в київську квартиру тільки раз, щоб забрати документи, про які в ніч втечі забула, та й то в момент, коли В'ячеслава не було вдома.

Ведуча програми Алана Доротюк запитала Марину, що такого сталося, що їй довелося залишити і одяг, і взуття в квартирі, яка офіційно належить їй, і бігти до батьків, і чи не було причиною домашнє насилля.

— Я не хочу про це говорити. Є такі речі, які не виносять в цілому, це може спричинити за собою непередбачувані наслідки. Я не хочу, щоб Слава пережив насильство, а воно точно буде, якщо я розповім, тому що люди не прощають йому це, — каже Марина. — Скажу так, було те, що мої діти до цих пір не можуть забути, це відбувалося при Олівії. Це те, що в першу чергу завдало травму дітям. А я доросла, я з цим справлюся. Після проекту («Зважені та щасливі», - авт.) я відразу поїхала до своїх батьків у Вінницю. Так, у чому була, в тому і їхала. Все інше — я залишила в минулому.

Коли трапився конфлікт, Марина з дочкою попросилися пожити в будиночку для «Зважених і щасливих». Їй не відмовили.

— Я вночі виїхала з дому з Олівією, Роберта тоді з нами не було. Я подзвонила на проект і запитала, чи можу я пожити трохи в будиночку для тренувань, — розповідає Марина Боржемська.— Мені не відмовили і не запитували, що там у нас зі Славою сталося. Я просто сказала, що мені важко і я не можу більше перебувати з ним в одному приміщенні. Мені виділили кімнату, хоча ніколи і ні для кого раніше такого не робили. Я знаю, що Слава змінив код сигналізації в квартирі і навіть дітям його не говорить.   

Так, як квартира на Марині, їй досі надходять платіжки за «комуналку», які вона продовжує сплачувати. Щоб це припинити, Боржемська планує якомога швидше переоформити житло на Узєлкова.

— Я забрала документи на квартиру і хочу переоформити їх на Славу, —  каже екс-дружина боксера. —  Я до сих пір оплачую те житло, тому що воно на мені. А я не хочу цього, я хочу від нього позбутися. Якщо Слава вважає, що це його квартира, значить вона його. Зараз це поки не вдається зробити, він хоче зустрітися зі мною наодинці, а я відмовляюся. Я хочу зустрітися з ним при адвокаті або нотаріусі. Чи я боюся його? Так. Я його боюся. Я не хочу з ним бачитися наодинці. Діти мої теж просять, щоб я з ним не зустрічалася. В Олівії був день народження і, коли ми приїхали в будинок моїх батьків, а там стояла машина Слави, то вона дуже злякалася. Просила мене не йти туди, тому що там є тато.

На питання, чому з квартири з'їхала саме вона, а не В'ячеслав, Марина відповідає, що той відмовився поступитися житлом для неї і дітей. Тому вона вирішила не наполягати.

— Я пробувала порушувати це питання, він мені чітко сказав, що він звідти не з'їде і ділити нічого не буде, тому що він все життя отримував в голову за цю квартиру. Ну якщо так, то значить так. Навіть за ці 22 роки я не вклала в то житло ні копійки, я —  жінка, я мати його дітей. Справжній чоловік як би зробив? Він би з'їхав сам, а його дружина, його діти залишилися б там. Він пропонував, типу, живіть, але ми пробували спочатку пожити в різних кімнатах. З цього нічого не виходить. Він такого спільного проживання страждаю я, страждають діти, вони живуть в страху, а не відчувають себе вільними. Навіщо це нам? Ми з'їхали і зараз живемо спокійно, — додає Боржемська.

Вінничанка розповідає в інтерв'ю, що Узєлков — людина з важким «вибуховим» характером, він може без коливань образити навіть незнайому йому жінку, про що свідчать його коментарі під постами в Instagram. А те, що він видається людям усміхненим і хорошим, — швидше за все, образ, який він грає для публіки.

— Всі не раз бачили, яку гидоту він пише про мене в соцмережах, і це вже показує, що він за людина, — каже Марина.—  Як би там не було, а я народила йому двох прекрасних дітей, я була з ним поруч зі студентських років. Він зі мною домігся всього того успіху, став чемпіоном, адже я постійно змушувала ходити його в зал, тренуватися, працювати над собою. Завжди його підтримувала і була поруч в моменти радості і бідності.

Ведуча згадує інцидент, коли в Instagram Узелков, називаючи Марину «тварюкою», звинуватив її в тому, що вона, не спілкується з його матір'ю.

— Це був єдиний момент, коли я не втрималася і прокоментувала його повідомлення. Мені було дуже неприємно, адже насправді, з нашої сім'ї я єдина людина, хто спілкувався з його батьками. Хоча і до цього він не раз мене публічно обзивав і ображав. Я навіть блокувала його в усіх соціальних мережах і на телефоні, тому що він постійно писав мені повідомлення з образами,— ділиться жінка. — Міг серед ночі зателефонувати і почати обзивати. Роберт кілька разів йому написав, робив зауваження, щоб він не говорив про мене погано, вислав скріншоти цих коментарів, після чого Слава його просто заблокував. Тому його син у нього в чорному списку. Згодом я його скрізь розблокувала, я розуміла, що він батько моїх дітей і мені потрібно з ним «конектитися». Наприклад, щоб коли він брав до себе дітей, я могла йому додзвонитися. Мені треба брати у нього дозвіл, щоб вивезти дітей за кордон на відпочинок. Він, до речі, постійно мене цим шантажує, при тому, що я ніколи не просила у нього грошей на ці поїздки. Доводиться йти до нашого спільного нотаріуса, яка дружить і зі мною, і зі Славою. Саме вона його переконує.

Автор програми Аліна Доротюк продемонструвала фрагмент інтерв'ю з Узелковим, де він, зі сльозами на очах, розповідає, що його серце зайняте Мариною і він готовий чекати її до кінця свого життя.

— Я думаю, що він веде так себе тільки для того, щоб подобатися іншим, — прокоментувала Марина. —  Не раз він був помічений в компанії інших жінок. У нього є своє особисте життя, і я за нього рада.

Боржемська стверджує, що В'ячеслав не допомагає матеріально своїм дітям, а на аліменти вона не подавала. Зустрічі з дітьми відбуваються нечасто і то, схоже, він це робить тільки заради фотографій для Instagram.

— Діти спілкуються з ним настільки часто, наскільки хоче цього сам батько. Він дуже рідко пропонує зустрітися і провести з ними час, — каже вінничанка. —  Він це робить більше для соцмереж, щоб опублікувати спільні фото. А матеріально він не допомагає. Він сказав, що буде допомагати тільки в тому випадку, якщо діти будуть до нього приходити. Але я завжди йому кажу, що мені гроші не треба давати, а можна, наприклад, заплатити за заняття дитини або купити дитині одяг, продукти харчування. Наприклад, Роберт зараз ходить в комп'ютерний табір, який я оплачую. Слава ж на словах дуже хоче брати участь в житті дітей, але поки він цього не робить. З чим це пов'язано, я не знаю, можливо через карантин у нього є фінансові труднощі. Я не хотіла в суді вимагати від нього аліментів, я вважаю, що це неправильно. Це його діти і я не можу його змушувати піклуватися про них. Через це мене багато хто засуджує. Але почекайте, він добре знає, що потрібно його дітям, в яких умовах вони живуть... Якщо він не відчуває своєї відповідальності, то я теж не буду йому цю відповідальність нав'язувати.

За словами Марини Боржемської, В'ячеслав Узелков почав змінюватися, коли до нього прийшла його перша публічна слава. Але тоді Марина «списувала» його агресію на проблеми зі здоров'ям — він пережив інсульт.

— Чесно кажучи, Слава почав змінюватися, напевно, коли ми стали батьками. Коли я завагітніла Робертом, Слава брав участь в одному відомому шоу на телеканалі, і тоді я побачила перші зміни в його поведінці та характері, —  говорить Марина. — Чи популярність йому запаморочила голову, я не можу зрозуміти. Він став більш жорстким і агресивним, не тільки по відношенню до мене, а взагалі, до свого оточення. Потім був ще один проект, «Останній герой», він звідти повернувся взагалі іншою людиною. Можливо, спорт теж вплинув на його здоров'я. Адже він боксер —  людина, яка постійно отримує удари в голову. У нього був інсульт, який теж не пройшов безслідно. Я безперервно шукала йому виправдання. Мене часто запитували знайомі, що в нашій родині відбувається, і я відповідала, що як і в будь-яке подружжя, ми переживаємо складні періоди.

Плітки і нове життя

В'ячеслав Узелков називає відомого вінницького дизайнера Олександра Очеретного коханцем Марини, до якого вона, начебто, від нього втекла. Тому ведуча програми поцікавилася в Боржемської, ким насправді є для Марини Олександр Очеретний.

— Це мій кращий друг. Це людина, яка допомагає мені, коли я залишилася одна! Він одягнув мене, коли я залишилася без одягу. Його діти, у нього їх чотири — три хлопчики і одна дівчинка, стали друзями моїх дітей. У нього прекрасна дружина Марина. Це мої друзі, в родині яких я почуваюся, як у себе вдома, — каже Марина Боржемська.

Зараз відома вінничанка не готова до нових відносин, адже весь час приділяє увагу своїм дітям і заробітку грошей. Хоча зауважує, що, можливо, в недалекому майбутньому, якщо в її житті з'явиться хороший і надійний чоловік, вона не буде проти навіть розширити свою сім'ю і народити ще одну дитину.


Читайте також:

«Коли сліпо закоханий, чужа думка на почуття не впливає». Історія успіху дизайнера Очеретного

Про зірваний ніготь, фейки і політику говорила екс-вінничанка Полякова на «Телебаченні Торонто»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (485)
  • Irina Kowalczuk

    Марина мудра жінка, у вас все буде добре 👍 хай вас і ваших діток Бог Благословить! А про вину обох, то її вина в тому, що довго пробачала і терпіла, не так просто жінці з двома дітьми почати все з нуля, напевно довго наважувалась на такий крок, і Мариною вона стала завдяки тільки собі, сама себе зробила, Марина молодець!!!
  • Владимир Рябоконь

    как бы вы ни жили,всё это выносить на всеобщее обозрение     виноваты оба,
  • Тамара Колосова

    Завдяки йому маринка стала Мариною.  Ніхто не знає що коїться у сім,ї.Завжди винні  дві сторони.
  • Неля Корнійчук

    Ти дуже класна пані, навіть не згадуй його,він хворий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up