Міжнародний турнір з греко-римської боротьби виграли наші земляки

Міжнародний турнір з греко-римської боротьби  виграли наші земляки
  • 18 листопада відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Вінниця-2017».
  • Він був присвячений пам’яті видатних борців Вінниччини. Змагання проходило у спортклубі «Ратибор-В».
  • Його організувала федерація греко-римської боротьби Вінниці за підтримки спорткомітету Вінницької міської ради і численних спонсорів.  

На урочисте відкриття завітали заступник голови спорткомітету Вінницької міської ради Роман Семчук, директор ДЮСШ «Вінниця» Юрій Будяк, засновник греко-римської боротьби на Вінниччині Федір Новік, заслужені тренери України.     

На килими виходили 143 учасники 2002-2004 р.н (кадети).

Борці були з:

Відео дня
  • Флорешт та Сорок (Молдова),
  • Бендер і Тирасполю (Придністров’я),
  • Києва (три команди),
  • Запоріжжя (дві команди),
  • Котовська (Одеська область),
  • Тернополя,
  • Вінниці і міст Вінницької області.

Змагання обслуговувала суддівська колегія Вінницької області на чолі з арбітром міжнародної категорії Олександром Зайцем. Решта суддів – національної категорії.

Сутички тривали два періоди по дві хвилини кожен із 30-секундною перервою. Дострокові перемоги нараховувалися за вісім набраних балів. У стартових поєдинках таких результатів не бракувало, а на вирішальних стадіях (коли зустрічалися найсильніші, приблизно рівні спортсмени) їх майже не було.

Медалі розігрувалися у десяти вагових категоріях, починаючи з розряду 38 кг і закінчуючи рівнем 100 кг. Господарі килима здобули шість золотих нагород, ще по дві – запоріжці і кияни.   

Вінничани отримали й три головних призи.

  • Нагороду «За волю до перемоги» вручили Івану Чернізі (переможець у вазі до 76 кг),
  • «За найкращу техніку» – Віктору Погончуку (переможець у вазі до 50 кг),
  • а найкращим борцем турніру визнали Віталія Жезмера (переможець у вазі до 38 кг).  

– Рівень вінницьких борців-кадетів є досить високим. Адже вони нещодавно здобули кілька нагород на чемпіонаті України та увійшли до національної збірної, – прокоментував головний суддя змагань, голова федерації греко-римської боротьби Вінниці Олександр Заєць.  

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up