Квиток за готівку, п'яний водій вбив двох дітей та інше важливе за 30 березня на 20minut.ua

Квиток за готівку, п'яний водій вбив двох дітей та інше важливе за 30 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 30 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

П'яний водій вбив двох хлопчиків-велосипедистів, а сам не постраждав. Загиблим 6 та 7 років

Поліція затримала учасника ДТП, у якій загинули двоє малих дітей. Аварія сталася сьогодні, 30 березня, у селі Росоша. Водій автомобіля Skoda наїхав на дітей, які рухались на велосипеді. Йому 20 років, в організмі виявили 1.76 проміле алкоголю. 

 

Відео дня

Вінницькі студенти на російських конкурсах. У скандал потрапили голова РДА і відомий професор

Вінницькі студенти на російських конкурсах. У скандал потрапили голова РДА і відомий професор

Син чинного голови Вінницької РДА та кілька інших студентів нашого політеху перемогли в російському IT-конкурсі. Мама хлопця радіє цьому в соцмережах. Але її радість не поділяють вінницькі націоналісти.  Відомий професор вишу відхрещується від своєї участі в підготовці студентів до конкурсу, але у графі «Керівник» значиться його ім’я.  Юрист пояснює, що про участь українців в організованих Росією заходах говорить наше законодавство.

 

Комп’ютерна томографія та УЗД легень. Зібрали адреси і ціни у Вінниці

Комп’ютерна томографія та УЗД легень. Зібрали адреси і ціни у Вінниці

Дізналися, у скільки обійдеться вінничанам зробити КТ та УЗД легень. У час пандемії коронавірусу ця діагностика стала особливо затребуваною.   Зібрали для вас ціни та адреси, де ці обстеження можна зробити.

 

Квиток за готівку повертають у транспорт Вінниці. Але є нюанси

Квиток за готівку повертають у транспорт Вінниці. Але є нюанси

З 1 квітня відновлюють продаж паперових квитків на проїзд. Їх можна буде придбати за готівку у терміналах EasyPay, яких більше 450 на території міста. Вартість паперових квитків не відрізняється від електронних: 4 грн за трамвай, тролейбус, 5 грн — автобус. Однак оператор мережі братиме з пасажира ще й комісію, яка складатиме плюс одна гривня на кожен квиток.

У Влада Сорда поліція забрала орден Богдана Хмельницького і склала протокол про штраф

У Влада Сорда поліція забрала орден Богдана Хмельницького і склала протокол про штраф

Вінницького письменника та засновника видавництва «Дім химер» Влада Сорда затримали після акції на підтримку Стерненка у Києві. Йому оголосили підозру в хуліганстві. Суд відправив чоловіка під цілодобовий домашній арешт, й вінничанин повернувся додому. Учора ввечері до нього приходила поліція, щоб зачитали документи у ще одній справі — адміністративній.  

 

Читайте також:

У вінницьких лікарнях перебої з киснем. Влада закликає уряд втрутитись

На Вінниччині виявили мутований «британський» штам коронавірусу

Вінниця за крок до червоної зони. Чи будуть запроваджувати тотальний локдаун?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up