Юлія Тимошенко у Вінниці сказала, якщо президентом стане Порошенко - вона буде в опозиції

Юлія Тимошенко у Вінниці сказала, якщо президентом стане Порошенко - вона буде в опозиції
На прес-конференцію, яка пройшла сьогодні, 10 квітня, у Вінниці, Юлія Тимошенко прийшла на милицях, хоча при цьому була в туфлях на підйомі. Зустріч з журналістами тривала менше години. Потім, після паузи, Тимошенко вийшла, до людей, які чекали на неї на Майдані Небесної сотні (колишня Театральна площа) під дощем.

Послухати та побачити кандидата в президенти прийшли близько тисячі бажаючих (за підрахунками правоохоронців). Площа була заповнена приблизно наполовину. Більшість ховалися під парасолями. Хтось намагався протиснутися під саму сцену. Але перед нею, на всяк випадок, вишикувалися самооборонівці. Напередодні говорили про те, що Тимошенко у Вінниці збираються закидати яйцями, потім, хтось з охорони навіть казав, що начеб-то лоток все-таки в когось вилучили. Але якось підтвердити ці слова, ніхто зрештою так  і не зміг.

На прес-конференції, яка пройшла перед виходом Юлі до народу, лідер Батьківщини говорила про закони, які змінять країну і про те що не вірить, що влада може сама люструвати. Хоча, додала, що після набрання чинності нового законодавства,  люстраційний комітет Єгора Соболєва справиться зі своєю задачею.

- На жаль, що стосується Вінницької області, то тут призначаються люди за квотами Удару та Порошенка, можливо, якби я мала можливість – то справилася б з цим краще за люстрацій ний комітет, - сказала вона.

Відео дня
> На запитання про колишнього мера Вінниці, Тимошенко відповіла, що їй важко робити висновки:

- Я ніколи не працювала з ним в одній команді, тому я не можу оцінити його якості, зараз він, за квотним принципом, здається від Удару, працює в уряді Яценюка, – сказала Тимошенко, додавши, що натомість політика децентралізації, за яку відповідальний Гройсман, - зараз є однією з головних цілей.  

  А ще під час прес-конференція Юлія Тимошенко фактично дала зрозуміти, що відмовляється від озвученої раніше «пропозиції» від Порошенка працювати разом. За її словами, у випадку перемоги Порошенка, чи когось іншого, вона піде в опозицію:

- Судячи з усіх обставин, які складаються, я переконана, що я зможу здобути перемогу. А по-друге, якщо так не станеться, я піду в опозицію. Я там себе комфортніше почуваю, - сказала вона.

 Під кінець прес-конференції  до Тимошенко вийшов чоловік, який представився Юрієм Мельником, довіреною особою Петра Порошенка і запропонував Юлії Тимошенко  зняти свою кандидатуру на користь останнього, мовляв місце жінки не в політиці. При цьому він не показав посвідчення довіреної особи (як з’ясувалось згодом не має його і в відповідному списку на сайті ЦВК). Чоловік сказав, що має право не показувати документ і не приховував, що раніше працював з регіоналами. Присутні сприйняли його як провокатора.

У відповідь Тимошенко сказала, що подібні вислови є неприпустимі і в світі не сприймаються.

До людей Тимошенко вийшла приблизно о 18.40, хоча люди почали підходити ще о 17.40.

На сцені Тимошенко подякувала усім, заявила, що не збирається ні за яких умов зніматися з виборів і не шукатиме компромісів «як робила у 2004 році».

- Це було моєю помилкою, за яку я вибачаюсь, більше я такої не зроблю, - сказала вона. У відповідь люди проскандували «Молодець».

 

{photo_gallery id=4299|}

 

{photo_gallery id=4300|}
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (140)
  • Anonymous

    Как же эта шавка за...ла! Вышла с тюрьмы, опять тоже самое...Люба Краина...шоб тебя мать итить!!!!!!!!! Порошенко? Откуда у него вообще появились деньги на заводы эти? Откуда вдруг появились миллиарды на открытие тех фабрик? И т.п. Вот пусть на армию и дает свои 100 миллионов, а не с нас бомжей по 5 грн дерут! Скоты!
  • Anonymous

    http://youtu.be/yCKwPLesOO8
  • Anonymous

    Звідки у людей така раптова "любов" до Порошенко ? На підставі чого це любовне почуття раптом виникло ? Чи може не знали, а може і забули ким він був ... коли та в чиїх компаніях "відпочівав" ? "нові обличчя в політику !, нові обличчя !... " - збуджено та радісно скандувало вже нове "общество, отказываясь от старих корумнірованых политиков" ... Тому напевно і був високій рейтінг у нового обличчя Порошенко , яке як не крути, але всеж нове тепер у нього лице ... після заміни всіх його попередніх лиць.
  • Anonymous

    Турчинов с Тимошенко, увидев, что шансов выиграть выборы нет, запустили сценарий по срыву оных. Оттянув выборы до зимы они планируют перегруппироваться и тогда может появиться шанс взять трон, а пока в связи с беспорядками на Востоке оправдано будет введения ЧП и дело в шляпе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up