Замість «чорної п’ятниці» VINNYTSIA JAZZFEST започаткував «Щасливі години». Вже сьогодні!

Замість «чорної п’ятниці» VINNYTSIA JAZZFEST започаткував «Щасливі години». Вже сьогодні!
  • Джазова акція триватиме сьогодні, 22 серпня, з 22.00 до 24.00
  • Протягом двох годин вінничани та гості міста зможуть придбати квитки на культовий мюзикл «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА!» на всі місця у ложах театру імені Садовського зі знижкою 22 %.

Презентуючи програму ХХІІ міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018, генеральним інформаційним партнером якого традиційно є RIA, організатори одразу зазначили, що цього року порадують глядачів численними приємними  сюрпризами і акціями.

Перша з них стартує вже сьогодні, 22 серпня.

- 22 – щаслива цифра цьогорічного фестивалю. Тому саме сьогодні, 22 серпня, з 22.00 до 24.00 ми оголошуємо «Щасливі години». Протягом цих двох годин на всі місця у ложах глядачів чекає знижка 22 % на феєричний мюзикл «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА!», яким 21 вересня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського стартує наш фестиваль, - розповідає директор VINNYTSIA JAZZFEST-2018, заслужений діяч мистецтв України Павло Третьяков.

Відео дня

Знижки дійсно суттєві, зокрема, квитки, які традиційно коштують 450-500 гривень, сьогодні після десятої можна придбати за 351 і 390 гривень, а одні з найдорожчих квитків за 700-750 гривень сьогодні ввечері «впадуть» до 546 і 585 гривень.

Організатори фестивалю звертають увагу, що квитки зі знижкою з 22.00 до 24.00 будуть доступні лише онлайн - за цим посиланням на офіційному сайті http://jazz.vn.ua/index.php/uk/programa.

- Так що вже виставляйте таймер, щоб не забути!

Легендарний бродвейський мюзикл «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА» на джазовому фестивалі у Вінниці презентують більше 100 артистів на сцені.

Перша україномовна постановка вразить розкішними костюмами, креативними режисерськими рішеннями, сценографічними новаціями, соковитим гумором, запальними джазовими ритмами і танцями.

- Мюзикл «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА» – одна з кращих робіт Національної оперети України, доказ чому – 10-хвилинні безперервні овації вимогливої столичної публіки та постійно розкуплені квитки на два місяці вперед, - відзначає продюсер VINNYTSIA JAZZFEST-2018, заслужена артистка України Ірина Френкель. – Ласкаво просимо всіх у атмосферу США 30-х років ХХ століття – неповторну епоху джазових мелодій і вишуканих вбрань, кохання та мрії!

Дотепний, динамічний, інтригуючий і запальний мюзикл «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА» – яскраве видовище, яке подарує море незабутніх вражень і вкотре доведе: кожен має право змінити себе і світ навколо на краще.

Мюзикл поставлений за кіносценарієм світового шедевру кінематографа – стрічки «Some Like It Hot» з Мерилін Монро, Тоні Кертісом і Джеком Леммоном, що здобула «Оскар», три «Золоті глобуси» і звання найкращої комедії усіх часів від Американського кіноінституту.

Події розгортаються у США 30-х років ХХ століття. За сюжетом, двоє кращих друзів-музикантів вирушають із Чикаго до Флориди у пошуках заробітків та кращої долі. Одна лише  ніч – і вони на сонячному березі океану в Маямі серед красунь жіночого джаз-бенду.

Тут все говорить про любов, тут хочеться закохувати і закохуватися. Воістину, рай для чоловіків, якби тільки не… дірки у кишенях, розлючені гангстери, що йдуть по сліду, та жіночі туфлі на чоловічих ногах…

Іскрометна історія легендарних Душечки, Джо-Джозефіни та Джеррі-Дафни у постановці Національної оперети майорить новими барвами завдяки кропіткій праці режисера-постановника – народного артиста України Богдана Струтинського , диригента Ігоря Ярошенко, балетмейстера Вадима Прокопенко і художників з костюмів Андрія Романченко та Ірини Давиденко.

Для цієї постановки творці навіть порушили правило пошиття сценічного одягу: чоловічий пошив шив мініатюрні фраки для дівчат, а жіночий пошив працював над чоловічими сукнями!

Не пропустіть єдиний у Вінниці показ легендарного мюзиклу «Sugar, або В ДЖАЗІ ТІЛЬКИ ДІВЧАТА» і можливість придбати квитки зі знижкою 22 % сьогодні з 22.00 до 24.00.

За усіма новинами VINNYTSIA JAZZFEST слідкуйте на сайті jazz.vn.ua та у Facebook: https://www.facebook.com/vinnytsia.jazzfest

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up