Заборона пакетів та валідатори у маршрутках: важливе за 1 червня на 20minut.ua

Заборона пакетів та валідатори у маршрутках: важливе за 1 червня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 1 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Від удару машину розвернуло. На Немирівському шосе сталася аварія

Аварія сталася о 08.35 30 травня на Немирівському шосе. Про неї розповів Ситуаційний центр м. Вінниця.

— Водій автомобіля ВАЗ, виконуючи поворот ліворуч, не надав перевагу у русі зустрічному транспортному засобу, а саме автомобілю Honda. Внаслідок удару обидві машини отримали суттєві пошкодження. На щастя, обійшлось без постраждалих, — зазначають у повідомленні.

Від удару машину розвернуло. На Немирівському шосе сталася аварія

Відео дня

Зберігайте спокій. У Вінниці перевірятимуть систему оповіщення

Заходи пройдуть по області та місті Вінниця 3 червня.

— З 13.55 буде проведена перевірка готовності територіальної та місцевих систем централізованого  оповіщення, спеціальних, локальних та об’єктових систем  оповіщення з практичним запуском сирен  і подачею сигналу «УВАГА ВСІМ», — йдеться у повідомленні ОДА. — Прохання зберігати спокій та займатись повсякденними справами.

Зберігайте спокій. У Вінниці перевірятимуть систему оповіщення

В Україні заборонять продавати пластикові пакети. Деталі про новий закон

1 червня на засіданні Верховна Рада ухвалила у другому читанні та у цілому законопроєкт, яким забороняється розповсюджувати пластикові пакети крім біорозкладних у магазинах та закладах харчування. Законопроєкт №2051-1 підтримали 297 нардепів.

Ціль нового закону — покращити екологічну ситуацію і наблизити Україну до європейських стандартів, йдеться в пояснювальній записці до проєкту.

В Україні заборонять продавати пластикові пакети. Деталі про новий закон

Проїзд у вінницьких маршрутках відтепер можна оплатити карткою. Перевірили, як це працює

З першого дня літа пасажири вінницьких маршруток могли відчути на собі дію кількох суттєвих змін у користуванні цим транспортом. По-перше, з 1 червня в усіх маршрутних таксі зросла вартість проїзду: з 5 і 6 до 10 гривень. По-друге, у маршрутках запрацювали перші валідатори. Себто відтепер у них діє безготівковий розрахунок за проїзд. 

Як і з усіма попередніми вінницькими нововведеннями, що вони стосуються простих містян, цього разу ми також відправились тестувати послугу. 

Проїзд у вінницьких маршрутках відтепер можна оплатити карткою. Перевірили, як це працює

Зміни в субсидіях-2021. Хто з вінничан залишиться без виплат?

У червні продовжують оформлювати субсидії на літній період. До «Прозорих офісів» записались на прийом близько 18 тисяч вінничан. Призначати виплати на комуналку, будуть за новими правилами. Серед них — жорсткі вимоги до витрат, кількості житла та віку машин. Розповідаємо, за яких умов субсидію дадуть без додаткового звернення, а хто її 100% не отримає.

Зміни в субсидіях-2021. Хто з вінничан залишиться без виплат?

 

Читайте також:

На півдні України вирує циклон. До вечора зливи дійдуть центру країни

Де у червні 2021 запланували відключити світло? Графік на місяць

На сигнал машиніста не реагувала. У Жмеринці під колесами потягу загинула жінка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up