«За такі речі треба жорстоко карати» У мерії засудили побиття пішохода на Соборній

«За такі речі треба жорстоко карати» У мерії засудили побиття пішохода на Соборній
  • На сесії міськради, 1 листопада, депутатам показали відео інциденту, в якому водій побив пішохода, що зробив автовласнику зауваження.
  • Крім того, водій «БМВ» після сутички розвернувся на переході перед іншими пішоходами.
  • У поліції зазначили, що особу водія-порушника вже встановили. І просять потерпілого від бійки прийти до відділку.

На початку сесії міськради, 1 листопада, мер Вінниці Сергій Моргунов показав депутатам відео сутички між пішоходом та водієм, що сталася 28 жовтня.

Водій чорного позашляховика не пропустив хлопця і дівчину, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, проїхавши прямо перед парою. На що пішохід відреагував хлопком по задньому крилу автівки. Кермувальник зупинився одразу за пішохідним переходом, а потім розвернувся через трамвайні колії, наздогнав хлопця і наніс йому декілька ударів. Знову сівши у автівку, водій розвернувся на переході прямо перед іншими пішоходами, які переходили дорогу.

Після перегляду цього відео мер Вінниці звернувся до керівника Вінницького відділку поліції Сергія Синявського з вимогою притягнути водія до відповідальності:

Відео дня

— За такі речі у Вінниці треба жорстко карати, — каже Моргунов. —  Взагалі ситуація з порушенням правил дорожнього руху у місті потребує більш серйозної уваги з боку поліції. Водій не мав права їхати по Соборній.

На це Синявський сказав, що особу водія встановили. Депутати захотіли коментар від начальника поліції, аби він оголосив, хто є порушником:

— Я не буду цього робити. Щоб його шукали потім довго, — каже Синявський.

Цього ж дня, у фейсбуку вінницької Нацполіції розмістили допис, в якому просять потерпілого від бійки з водієм прийти до відділку на Пирогова, 4:

«Водій автомобіля БМВ порушив правила дорожнього руху, а потім накинувся з кулаками на пішохода. Правопорушення було зафіксовано відеокамерами Ситуаційного центру. За цим фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

Потерпілий від дій водія до цього часу не звернувся з заявою до поліції. Без його заяви буде важко притягти до відповідальності зловмисника Просимо потерпілого звернутися до Вінницького відділу поліції за адресою вул. Пирогова, 4» — йдеться у дописі на фб-сторінці поліцейських.

Нагадаємо, у патрульній поліції розповіли, що у них зараз брак кадрів і те, що дотримання ПДР у місті контролює тільки п’ять екіпажів поліції. Подробиці в матеріалі: «Найбільше ДТП – по середах» Понад 1000 аварій сталося у Вінниці з початку року

Опитування

Хто правий у цій ситуації?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Марія

    Вбивця!
  • Nom

    «Водій автомобіля БМВ порушив правила дорожнього руху...." - тим що не зупинився на "зебрі" ?
  • Я обычный винницкий терпила

    По ходу водятел проплатил терпиле и заяву забрали.

    Скорее всего и ментам тоже, раз не хотят открывать дело даже имея задокументированный факт нанесения телесных повреждений и грубого неоднократного нарушения ПДД.

    Товарищи жители города, знайте, если вас изобьет, убьет или покалечит водитель х5 на номерах АВ1101СІ, то ему ничего за это не будет!
  • Валиант

    Повторяется и повторяется. Аналогичное видел недавно в интернете. Харьковская обл г. Змиев. Так же девушку такой же мудак не пропустил. Так же выйдя из машины ударил в лицо . И кого. Девушку студентку.
    Таких надо самосудом. Самосуд самый гуманный и справедливый суд у нас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up