Юні вінничани можуть стати стипендіатами конкурсу від гурту «ТіК». Що для цього потрібно?

Юні вінничани можуть стати стипендіатами конкурсу від гурту «ТіК». Що для цього потрібно?
  • До 28 березня триває прийом заявок на стипендіальний конкурс.
  • Стати стипендіатом можуть музично-обдаровані вінничани від шести до 16 років.
  • Загальний грошовий пул конкурсу складає 30 000 гривень.

У Вінниці розпочалась подача заявок на стипендіальний конкурс від відомого гурту «ТіК». 

— Стипендіальний конкурс — це грант, який має на меті підтримувати й розвивати талановитих дітей та молодь, шляхом надання коштів для оплати за навчання в музичних освітніх закладах, придбання необхідних для розвитку талантів дитини музичних інструментів, деталей до музичних інструментів чи іншого необхідного приладдя, для оплати запису твору у студії звукозапису, — інформують у фонді громади «Подільська громада»

Стати стипендіатами можуть діти й молодь від шести до 16 років, які проживають у Вінниці й Вінницькій області та навчаються або хочуть навчатися у музичних освітніх закладах України. 

Відео дня

У «Подільській громаді» додають, що перевагу будуть давати дітям з соціально-вразливих категорій населення.

Для участі у стипендіальному конкурсі потрібно:

  • Заповнити коротку аплікаційну форму (знайти можна тут).
  • Записати короткий відеоролик «Моя музична історія» (максимум — 1 хвилина і не більше як 300 МБ), де необхідно розповісти історію, пов’язану з музичним мистецтвом, і відповісти на питання: «Чому саме я маю отримати цю стипендію? На що витрачу?».
  • При наявності додати рекомендаційний лист від навчального закладу, де навчається дитина/молода людина, або інші листи від педагогів і керівників колективів/організацій тощо.
  • За наявності подати довідку про соціальний статус родини, в якій проживає заявник.

Стипендіальний конкурс триватиме:

  • Подача заявок — до 28 березня 2021 року.
  • Засідання конкурсної комісії — 1 квітня 2021 року.
  • Оголошення переможців — 2 квітня 2021 року.
  • Вручення ваучерів та укладання угод — 15 квітня 2021 року. 
  • Реалізація виплат та звітування —  до 30 квітня 2021 року.

 — Загальний грошовий пул стипендіального конкурсу складає 30 000 гривень (20 000 гривень вклад корпоративного фонду гурту, а 10 000 грн — сума метчінг гранту від ІСАР Єднання), — читаємо на сайті фонду громади. — Максимальний розмір стипендії/ваучера — 5 000 гривень. Відповідно до українського законодавства сума більша 2690 грн. обкладається податком: 18 % ЄСВ та 1,5% військовий збір. Тому у випадку, якщо сума стипендії перевищуватиме 2690 грн., стипендія буде надана за мінусом податку у розмірі 19,5% від суми.

Детальніше про розгляд  заявок і критерії оцінювання можна прочитати на сайті «Подільської громаді».

— Консультації щодо заповнення аплікаційних форм та з інших питань щодо конкурсу, можна отримати до 25 березня 2021 року в офісі Фонду (місто Вінниця, вулиця Брацлавська, 27а), по електронній пошті [email protected] або за телефоном 096 619 35 17.

Готові заявки можна подати одним із наступних способів:

  • принести у паперовому вигляді та з відео на флешці в офіс фонду щобудня з 9.00 до 18.00 (місто Вінниця, вулиця Брацлавська, 27 а);
  • надіслати в електронному вигляді на адресу: [email protected]. Вказати в темі: «Стипендіальний конкурс від гурту «ТіК».

 

Читайте також:

Що відомо про вінницький футбол? У краєзнавчому музеї відкрили тематичну виставку

«З миру по нитці»: чим у Вінниці завершився благодійний зоочелендж «Дай5»?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up