Воєнний стан на Вінниччині: Коровій розказав, як готується регіон

Воєнний стан на Вінниччині: Коровій розказав, як готується регіон
  • Вже завтра, 28 листопада 2018 року, воєнний стан буде введено в десяти українських областях.
  • Що зміниться після введення воєнного стану?
  • Як проходить підготовка у Вінницькій області?

У середу, 28 листопада в десяти українських областях почне діяти особливий режим "воєнний стан". Голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій в коментарі "112 Україна" розповів, як проходить підготовка до введення воєнного стану.

Протитанковий рів на кордоні з Придністров'ям

«Ми говоримо про особливий правовий режим, який буде введений на території області. У нас по території 32 км кордону з Придністров'ям. Ми прийняли досить серйозні заходи: 30 км ми ще в 2014-2015 роках вирили ... великий протитанковий рів, у нас на той проміжок кордону спокійно», - повідомляє Коровій.

Рада оборони

За словами голови Вінницької ОДА, вчора, 26 листопада, проводили раду оборони.

Відео дня

Воєнний стан на Вінниччині: оприлюднили список лікарень для допомоги військовим

«До ради оборони були залучені територіальні підрозділи центральних органів виконавчої влади, розташованих на території області. Це підрозділи МО, Нацгвардії, Могилів-Подільський прикордонний загін, СБУ. В указі президента чітко визначено порядок, що потрібно зробити в контексті заходів. Розпочато роботи по уточненню мобілізаційного резерву, оповіщення резервістів першої черги», - Валерій Коровій.

Прав та свобод обіцяють не обмежувати

Після введення в області воєнного стану, як запевнив чиновник, права і свободи цивільного населення обмежені не будуть.

«Ми здійснюємо комплекс заходів, пов'язаний, в першу чергу, з координацією роботи силових структур і відомств на території Вінницької області, зокрема, в питаннях територіальної оборони», - додав Коровій.

Читайте також:

Курс є, а валюти в банках немає. Скільки просять «міняйли»?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Вася

    Йо майо....

    Перепрошую за погану фанцузьку...

    Гайкраще - і Порошенко підвисим, та й Россію принизим.

    Смініта фантики на конхвектах Рошен!

    нехай вони загортають у обертки "Ху.. А не Путін"

    або

    "Сука, що не пітримує активистів"

    "Ми ні ху я  не здамося - будемо гризти шини, але но нах...."
  • Едуард

    Гарне фото! Область велика, десь ще доволі тепло і снігу немає!))

    Вася reply Едуард

    Копать всё равно...
  • Евгений Смол

    Самим хоть не ПРОТИВНО?
  • Вася

    Всё же автору надо быть правдивее.

    Ну, ладно, читатели могу дурковать, ёрничать - так мы же так, прискакали и с таким же покрятыванием "Слава Украине!" - убежали.

    Шутка о противотанковом рве неудачна. Её уже отсмеяли  - где-то на Востоке. То ли чтобы враг не проник, то чтоб свои не разбежались.

    Стара шутка. Несерьёзно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up