Вночі у Вінниці підрізали гвардійця. Він помер від ножових ран і втрати крові

Вночі у Вінниці підрізали гвардійця. Він помер від ножових ран і втрати крові
28-річного солдата Нацгвардії нелюди вбили цієї ночі неподалік від будинку, де проживав
  • Цієї ночі вбили старшого солдата в/ч 3008 Нацгвардії України.
  • 28-річний військовий чотири роки служив у частині.
  • Неодноразово їздив у зону АТО/ООС.
  • Був єдиним сином у матері.
  • У нього залишилася 11-місячна донечка.

Зі смутком у голосі переповіла новину журналісту 20minut.ua прес-офіцер частини Анна Лазуренко.

У свій вихідний день він допомагав ремонтувати машину комусь із знайомих. Приблизно об 11-й вечора його підвезли додому. Загиблий родом з Бару. Квартиру винаймав недалеко від частини по вулиці Шмідта. Саме там його знайшли патрульні під час об’їзду міста.

Він був непритомний. Лежав у крові.

Відео дня

За словами співрозмовниці, при загиблому був мобільний телефон, невелика сума грошей, посвідчення. Саме за цим документом патрульні встановили особу.

 — Поліцейські одразу викликали швидку, повідомили черговому у частину, уточнили, чи дійсно такий чоловік служить у нас, — продовжує співрозмовниця. — У лікарні його ще встигли прооперувати. Але він втратив багато крові. Відомо, що на тілі були чисельні ножові поранення в черевну порожнину.

Як стверджує прес-офіцер, спиртного в крові не встановили.

Загиблий військовий був єдиним сином у мами. Його батько передчасно пішов з життя.

У 28-річного військового залишилася дружина і 11-місячна донечка.

Військові, з якими чоловік ремонтував машину, припускають, що він міг вийти з дому за цигарками або ще щось купити. Бо був одягнений у домашній одяг. О якій годин це сталося, невідомо. Додому його підвезли об 11-й вечора. Поліцейські виявили о другій ночі.

У прес-службі обласної поліції уточнили місце виявлення пораненого чоловіка — перехрестя вулиці Шмідта і Брацлавська.

Наразі поліція встановлює обставини злочину та осіб, причетних нього. Поліцейські встановлюють та допитують осіб, з якими спілкувався загиблий. Слідство розпочало кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин передбачено до 10-ти років позбавлення волі.    

Командування частини висловлює щирі співчуття з приводу смерті військовослужбовця, старшого солдата, який служив на посаді водія, матері, дружині, рідним, побратимам. Поділяють з ними велике горе. Вірять, що поліція встановить винних і вони понесуть суворе покарання.

Поліцейські і військові звертаються до можливих очевидців трагічної події з проханням звернутися у поліцію.


Читайте також: 

У дворі на Келецькій хлопець штурхав дітей та приставляв до голови одного із них ножа 

Поліція просить допомоги у пошуку підозрюваного в особливо тяжкому злочині 
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (40)
  • Торон Туй

    "перехрестя вулиці Шмідта і Брацлавська". Наконец-то свершилось, прорыв в математике от Бобрусь. Ей удалось, что никому не удавалось - скрестить параллельные линии. Был Лобачевский правда, но ему далеко.
  • Торон Туй

    Награда нашла героя. Sero molunt deorum molae.

    Федот-стрелец reply Торон Туй

    Торон Туй reply Федот-стрелец

  • Наталія Дука

    ++++++
  • Влад Тимков

    Чёт слишком часто стали на Украине Хэроев отправлять к Бандере

    Федот-стрелец reply Влад Тимков

    Торон Туй reply Федот-стрелец

    З.А.Глядач reply Влад Тимков

    А ти мєчтаєшь папасть к Власову? Чеши на Расєю,там тєбє всоь сдєлают.

    Торон Туй reply З.А.Глядач

    Власов презренный предатель, никогда не будет героем русского народа. В отличие от вашего поляка Бандеры.

    Федот-стрелец reply Торон Туй

    Слышь дятел, бандеровцев -то было всего 120 тыс. а "деды вАевали" с ними с 1939 по 1956 год.  Но от имени Бандеры  как "деды" та и их внуки усираются до сих пор, а вот от имени Власова под триколором которого "вАевали тоже деды", но в количестве  более 1 млн человек, никто. Так будет и с твоим ВВПуком.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up