Вінницькі студенти зібрали кошти для бійця АТО, що втратив зір

Вінницькі студенти зібрали кошти для бійця АТО, що втратив зір

Гроші студенти-технологи виручили із продажу смаколиків на нещодавньому ярмарку. Усі кошти підуть на реабілітацію воїна-АТОвця із Шаргородщини

 

Щоб зібрати кошти на реабілітацію Анатолію Шейгецю, воїну, який втратив зір та руку у АТО, студенти-технологи нещодавно  влаштовували ярмарок смаколиків. А сьогодні, 13 жовтня, під час акції “Честь і гідність”, яку влаштувала Громадська спілка “Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО”, молодь вручила йому ці кошти -  6800 гривень - зі словами вдячності. ​Володимир Софієв, студент 2 курсу Вінницького коледжу Національного університету харчових технологій, розповів, як готувались:

 - В понеділок  у нас відбувався ярмарок, присвячений благодійній акції на допомогу воїну АТО Анатолію Шейгецю. Ми продавали пиріжки, і усі гроші, які заробили, адресували Анатолію у якості підтримки. Дізналися про нього за допомогою адміністрації нашого коледжу.Анатолій Шейгець подякував дітям та на їх запитання, чого йому не вистачає, сказав тільки одне:

 - Телевізор би мені, адже мій вже занадто старенький, і там поганий звук.

Відео дня

Валентина Вельган - волонтерка шаргородського осередку Спілки. Разом із Анатолієм Слівінським, головою  Об'єднання учасників бойових дій та ветеранів АТО, вона опікується Анатолієм Шейгецем з тих пір, як чоловік втратив зір.  - Я дбаю про Анатолія Шейгеця, тому що він - мій земляк. Я завозила йому передачі на передову, коли він служив у Донецькій області. А Анатолій Слівінський… Він просто дбає про всіх. Коли я звернулась до нього за допомогою для Шейгеця, він розповів, що американська діаспора як раз направила у Спілку кошти. Нам потрібно було зробити вибір, куди їх направити. Частину суми направили Анатолію,  - розповіла Валентина.

За ці кошти, а також за кошти небайдужих підприємців воїну АТО облаштували ванну кімнату.

 - Толя - сам будівельник, і коли у ванній поклали плитку, мацав шви: перевіряв, чи гарно поклали. Мати його щаслива безмежно. Тепер хоче телевізор, аби був звук гарний. А ми будемо збирати на ортопедичний матрац, - розповіла пані Валентина.

Якщо маєте бажання долучитися до збору коштів, зв’яжіться із волонтеркою Валентиною Вельган за цим посиланням: https://www.facebook.com/valentina.velgan?fref=ts

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up