VinExport — перспектива розвитку Вашого бізнесу! (Новини компаній)

VinExport — перспектива розвитку Вашого бізнесу! (Новини компаній)

Експортні стратегії, державні й міжнародні програми підтримки експортера, успішні кейси та усі тонкощі експортної діяльності будуть презентовані для учасників форуму «VinExport», який відбудеться 23-24 листопада у м.Вінниця.

Для кого корисний захід, яка мета та формат його проведення розповіла організатор — Надія Лисецька, керівник Центру підтримки бізнесу, президент Вінницького клубу ділових людей (www.kdl.vn.ua): «VinExport» — захід для підприємців, які вже експортують власні товари/послуги або тільки планують вихід на зовнішні ринки. Даний форум стане платформою для фахових дискусій та формування практичних навичок у підприємців щодо діяльності на міжнародних ринках. 

Ми обрали найбільш оптимальний формат проведення такого заходу, в якому зробили наголос саме на практичній складовій експортної діяльності. Програма форуму «VinExport» розрахована на два дні. 

Перший день буде проходити у форматі панельних дискусій, під час яких буде презентовано програми підтримки експортерів від Європейського банку Реконструкції та Розвитку (EBRD), Офісу з просування експорту (Export Promotion Office), німецької програми GIZ та Агроторгівля України, а також представлено успішні кейси компаній-експортерів, доступні міжнародні ринки для українських товаровиробників. Крім того, окрема панель буде присвячена юридичним, логістичним, митним та фінансовим компонентам експорту. Усі спікери мають величезний практичний багаж знань та досвіду, яким поділяться з учасниками форуму. На зустрічах В2В буде можливість більш детально поспілкуватися зі спікерами та поставити індивідуальні питання.

Другий день форуму відзначиться візитами на підприємства-експортери Вінниці, під час яких відбудеться більш детальне вивчення практичного досвіду експортної діяльності.

Участь у форумі уже підтвердили керівництво в Україні Європейського банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), Офісу з просування експорту «Export Promotion Office» та проекту «Агроторгівля України», фінансованого Федеральним Міністерством продовольства та сільського господарства Німеччини, а також німецької програми GIZ, які перед початком форуму проведуть детальну бізнес-майстерню по співпраці з німецькими компаніями (окрема реєстрація за посиланням https://goo.gl/DPxcFs). 

Форум «VinExport» відбуватиметься за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

23-24 листопада 
Експортний форум «VinExport» у Вінниці! 
Для підприємців участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена. Вхід по перепустках, які Ви зможете отримати після обов'язкової реєстрації. 
Реєстрація до 16 листопада за тел. +38 (097) 505 80 50 або за посиланням https://form.jotformeu.com/72903386597369 
Детальна інформація: http://vinexport.tilda.ws

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up