У Вінниці щодня протестуватимуть

У Вінниці щодня протестуватимуть
У відповідь на судове рішення на користь Олександра Домбровського стосовно перерахунку голосів по 11 округу, народний депутат від «Батьківщини» Андрій Павловський, лідер вінницької об'єднаної опозиції Людмила Щербаківська, та голова окружної виборчої комісії №11 Сергій Сітарський скликали прес-конференцію.

Перше слова взяла Щербаківська, яка попросили оповістити всіх вінничан про те, що починається безстрокова акція протесту.
- Ми кожен день о 13.00 будемо збиратися під облрадою, аби підтримати кандидата Наталію Солейко, та вимагати чесності від влади, - говорить Людмила Щербаківська.
На підтримку цієї акції висловився і Андрій Павловський, який, до речі, не оминув «гарним» словом міліцію та прокуратуру, яка «дуже вчасно» реагує на заяви людей.
- Тільки-но були у обласного прокурора, написали заяву про те, аби міліція почала діяти, та очистила будівлю на Космонавтів, 30, де знаходиться окружна виборча комісія №11, від бритоголових хлопців, що там прописалися від 31 жовтня, - говорить Андрій Павловський. – Чекаємо реакції від міліції.
А голова окружної виборчої комісії №11 Сергій Сітарський, окрім переліку подій, які почалися з 29 жовтня, розповів, на яких підставах вони приймали протоколи та бюлетені від виборчих дільниць у неповному складі.
- Я телефонував до Центрвиборчкому і радився стосовно цієї ситуації, - говорить Сергій Сітарський. - Згідно з законом ми мали право приймати документи, але коли наступного дня з'явились інші члени комісії, вони вирішили, що протоколи, які ми прийняли без їх участі, потрібно перевірити. Тепер йдеться про перерахунок голосів. Але вночі до кімнати, де зберігалися бюлетені, і яка була опечатана та знаходилась під охороною міліції, потрапили невідомі люди, які пошкодили коробки. Невже те, що там залишилося, можна вважати виборчою документацією? Яким чином і що там будуть перераховувати, я не знаю.
Сергій Сітарський заявив, що йому надходять погрози, і коли щось із ним станеться, причиною для цього він бачить лише головування в окружній виборчій комісії по 11 округу.
 

Коментарі (13)
  • Anonymous

    За какие деньги Солейко выводит в холод и дождь пенсионеров на площади города?

    Anonymous reply Anonymous

    Оксаночка, если вы только за деньги, то точно не поймете.

    Anonymous reply Anonymous

    она врач, а не политик!!!! очнитесь! и ждем пересчета!все станет ясно,а то у нас только истерят

    Anonymous reply Anonymous

    А он политик, т.к. профессиональный вор?

    Anonymous reply Anonymous

    За грамотним лікарем люди підуть безкоштовно в вогонь і воду,бо це життя людей.А за зруйновану міську медичну галузь теж підуть з вилами на мерію.До міських виборів недовго лишилсь часу,так що кармані депутатіки міськоі ради,разом з мером готуйтесь щось робити щоб залишитись з портфелями.
  • Anonymous

    Не давайте спокійного життя домбровським.треба щоб під ними земля горіла.
  • Anonymous

    ccccc
  • Anonymous

    Виборчі дільниці закриваються, мирні жителі засипають. Прокидається мафія.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня 14:17 Три учениці здобули перемогу на Міжнародному конкурсі з української мови photo_camera 13:13 Спорт і підтримка ЗСУ. У центральному парку провели забіг з благодійною метою photo_camera 12:10 Вчора внаслідок обстрілів окупантів загинули та постраждали мирні жителі 11:32 На благодійному забігу у Вінниці збирали кошти на квадракоптер 11:02 У Вінниці 20 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up