У Вінниці київські слідчі намагались відібрати у вінничанина авто

У Вінниці київські слідчі намагались відібрати у вінничанина авто

Київські слідчі Оболонського відділу поліції приїхали у Вінницю для того, щоб "конфіскувати" авто, яке знаходиться у розшуку. Власник машини каже, що машину хочуть просто "віджати".

За словами власника білої Мазди Олександра, він тільки вчора розмістив в інтернеті оголошення про продаж автомобіля . Покупці знайшли буквально одразу і захотіли приїхати з Києва у Вінницю щоб оглянути автомобіль і придбати його.  

Читайте також: У центрі Вінниці чоловік 13 годин “відвойовував” авто у київських слідчих (ПОДРОБИЦІ)

- Час зустрічі назначили сумнівний, об 11 годині вечора, - каже Олександр. - Це мене насторожило, тому вирішив призначити місце місце зустрічі у центрі міста, біля міської ради.

Відео дня

На місці покупці оглянули автомобіль і захотіли проїхатися на ньому. У цей час  із скверу позаду міськради вибігли з десяток кремезних чоловіків, які хотіли забрати машину не заплативши. На щастя, поряд проїжджала патрульна поліція. Олександр зупинив патрульних і попросив про допомогу.

Previous Next

Поліцейські почали розбиратися і з'ясували, що покупці - це співробітники оболонського відділу поліції Києва. Київські поліцейські стверджують, що авто знаходиться у розшуку. Але у реєстрі розшукуваних авто воно з'явилося тільки сьогодні вночі, під час цих подій. 

"Розборки" тривали всю ніч. Зранку на місце події приїхали журналісти, активісти, правозахисники, які намагаються відстояти автомобіль вінничанина. 

Подробиці чекайте найближчим часом. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Мовсесян Роман

    "Але у реєстрі розшукуваних авто воно з'явилося тільки сьогодні вночі, під час цих подій" Як тобі це? Чи пофіг?

    Анонім reply Мовсесян Роман

    Воно не могло з'явитися раніше, тому що ім треба було взнати номер кузова, щоб накласти арешт і оголосити в угон. Раптом би якусь другу машину арештували і не вийшла б афера
  • Анонім

    Они уже почти сутки стоят....чё за нах, 3 экипажа полиции немогут принять решения что делать?!

    Игорь reply Анонім

    Они могут, но не хотят...
  • Игорь

    Мы живём в стране где законы ментам не указ, а если в государстве правоохранительные органы не охраняют права граждан по закону, то это не государство...
  • Anonymous

    Цікаво коментар Прес секретар поліції надасть ? Як вінницька патрульна поліція не дала можливість підзаробити столичній криміналістичній. Як МИ оцінюємо намагання затримати автомобіль столичними поліцейськими, можливо наші місцеві з цим питанням впорались? Груповий розбій це яка Ст?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up