Смакуйте літо у Вінниці: кращі ресторани та кафе з відкритими майданчиками (партнерський проєкт)

Смакуйте літо у Вінниці: кращі ресторани та кафе з відкритими майданчиками (партнерський проєкт)
фото ресторану "СушиЯ"

Де у Вінниці сможна посидіти теплим літнім вечором з комфортом на свіжому повітрі? Випити чашку кави чи прохолодний коктейль у затінку? Ми підібрали для вас огляд найзатишніших терас міста.

Зміст


Ресторан домашньої української кухні "Теремок"

Літня тераса Теремка - це справжній відпочинок на природі в межах міст.

Літня тераса поділена на кілька зон, з комфортними столами і затінком. Це ідеальна локація для відпочинку на свіжому повітрі з улюбленими стравами.

Теремок - це ресторан з історією та зручним розташуванням, що працює з 1998 року на Вишенці. В ресторані з комфортом може одночасно розміститися близько 70 гостей, у трьох залах. В меню можна обрати страви з вогню - різні види м'яса, овочі та рибу на грилі, або популярні страви українсько - європейської кухні.  Запрошуємо із власним алкоголем.

День народження, хрестини, ювілей чи будь-який банкет — кожне свято приємно провести у Теремку. На вибір є 3 види банкетного меню: традиційне, ситне та особливе. Для святкування дня народження діє знижка -15% з пн по чт (при мінімальному замовленню від 850 грн з гостя). А також знижка для святкування Хрестин -15%, що діє щодня з 11 до 17 години.

Також діє власна доставка з Теремка. Гарячий обід, страви з вогню або м'ясні сети на компанію - можна замовити на сайті www.teremokdelivery.com 

Доставка безкоштовна від 150 грн (до кінця травня).

Читайте відгуки про компанію на ТОП 20

Сайт: teremok.vn.ua
Сайт доставки: www.teremokdelivery.com
Інстаграм: teremokcafe 
Фейсбук: teremokcafe
Телефон: 067 261 93 39
Графік роботи закладу: Пн-пт 11:00-23:00, сб-нд 10:00-23:00
Адреса: м. Вінниці, вул. Келецька, 100


Ресторан української культурної кнайпи "ВІЗ та ВІЗ"

Бануш з карпатською бринзою, огрядні голубці, легко підсмажені реберця під келих холодного пива на літній терасі "ВІЗ та ВІЗ" за демократичними цінами.

Втигніть на акцію на Вінницьке пиво!

ВІЗ та ВІЗ - це найбільш український заклад у Вінниці, з карпатською кухнею та автентичним інтер'єром.
Цей заклад є місцем справжніх українців, з карпатською душею.

Жива українська музика щотижня з середи по суботу о 19:00.

Смакуйте Українським у ресторані Віз та Віз на Янгеля 46.

Читайте відгуки про компанію на ТОП 20

Сайт: viztaviz.com 
Інстаграм: viz_ta_viz 
Фейсбук: viz_ta_viz
Телефон: 097 011 00 40
Адреса: м. Вінниця, вул. Янгеля, 46


Паб "Вінницька Реберня"

Запрошуємо вас на незабутню атмосферу літньої тераси Пабу "Вінницька Реберня" - унікального закладу, що розташований на березі чарівного Південного Бугу

Наша літня тераса перетворить ваш вечір у незабутню пригоду. Ви зможете насолодитися неймовірним видом на річку та наш унікальний сад річкових лілій, який створює особливу атмосферу романтики та спокою

Щоб зробити ваш вечір ще більш захопливим, ми пропонуємо можливість прогулянки річкою на нашій гондолі. Відчуйте ритм води та насолоджуйтесь панорамними видами на чудову природу. Це буде незабутнім доповненням до вашого відвідування. 

Крім того, наш паб пропонує широкий вибір страв, включаючи найсмачніші реберця та інші м'ясні делікатеси, свіжі салати та смачні напої, які прикрасять ваш вечір. 

Паб "Вінницька Реберня" з нетерпінням чекає на вас, щоб створити незабутні моменти і вразити вас унікальною атмосферою нашого місця. Запрошуємо вас провести час у нашому закладі та отримати справжню насолоду від літнього вечора на березі Південного Бугу.

Читайте відгуки про компанію на ТОП 20

Сайт: vinrebra.web.app 
Інстаграм: rebernia.vinnytsia 
Фейсбук: vinrebra 
Телефон: 063 036 04 45
Адреса: м. Вінниця, вул. Київська, 3а


Ресторанно-готельний комплекс "Хутір"

«Хутір» — це  новий заклад з особливою енергетикою, сучасним дизайном та душевною атмосферою. Комплекс, розташований біля озера з мальовничою природою навколо, створений для релаксу. 

До ваших послуг декілька залів:

  • велика банкетна зала;
  • мала банкетна зала;
  • загальна зала;
  • VIP- зала; 
  • камінна зала;
  • конференц-зала.

Це дає можливість організувати в закладі банкети, весілля, дні народження, дитячі свята, зустрічі друзів, конференції та корпоративи. У нас буде затишно закоханим парам та сім'ям з маленькими дітьми, адже в меню можна знайти страви, що порадують як смаком, так і яскравою подачею. Кухня ресторану пропонує гостям різноманітні страви на мангалі, широкий асортимент холодних та гарячих закусок, салатів, страв з м'яса та риби, десертів.  

«Хутір» — це запорука приємних спогадів на довгі роки! Ми допоможемо вам створити чарівний настрій і незабутнє свято, яке надовго залишиться в пам'яті приємними спогадами і щасливими моментами. 

Читайте відгуки про компанію на ТОП 20

Фейсбук: zk.hutir
Телефон: +380 (97) 268 33 35
Чекаємо на вас за адресою: вул. Котляревського, 61 (Вінницькі Хутори)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.


Ресторан японської кухні «СушиЯ»

З літньої тераси ресторану відкривається чудовий краєвид на центр міста. На терасі можна провести романтичне побачення, влаштувати сімейну вечерю або зустрітися з друзями за келихом ігристого вина. В ресторані є дві зали, що дає можливість обрати зручне для вас місце.

Сушия - це місце, де насолоджуєшся улюбленими стравами та спостерігаєш за красою міста. Також у закладі діють акційні пропозиції: завітавши в ресторан у середу ви отримаєте безкоштовний рол у подарунок, адже тут діє акція „Філадей”; у день народження ресторан дарує вам знижку 20% на весь чек; незабуваємо про самовиніс - 10% знижки на ваше замовлення.

Що ж варто обов’язково скуштувати в "Сушия"? Звісно що фірмові роли, том ям, гарячі закуски на велику компанію та оновлені холодні напої. 

Також діє власна доставка. Найсмачніші роли,гарячі страви,свіжі салати та смачні напої  можна замовити на сайті sushiya.ua/rolli або за номером +38(097) 722 55 55

Інстаграм: sushiya.ua
Фейсбук: sushiya.ukraine
Графік роботи закладу: пн-нд 10:00 - 21:00
Телефон: 067 656 19 34
Адреса: м. Вінниця, вул. Миколи Оводова, 51 (ТРЦ Sky Park)

keyboard_arrow_up