У Вінниці ловлять бандитів - міліція оголосила план «Сирена»

У Вінниці ловлять бандитів - міліція оголосила план «Сирена»
До редакції «20 хвилин» почали надходити дзвінки від вінничан. Вони розповідають, що в районі Немирівського шосе та на виїзді з Вінниці в сторону Агрономічного стоять блокпости. Працівники Державтоінспекції стоять з автоматами і в бронежилетах. Так кого вони ж ловлять?

Журналіст подзвонив на гарячу лінії Державтоінспекції. Там черговий і повідомив про план міліції.

- У Вінниці введено план «Сирена», щоб захистити населення від бандитських угрупувань. Мета - розшукати і затримати озброєних злочинців, які перебувають у Вінниці.  Саме тому на виїздах з мыста стоять посиленні наряди міліції і Державтоінспекції,- розповів журналісту черговий гарячої лінії ДАІ. 

Читачі "20minut.ua" повідомляють про посилені пости в Агрономічному і на виїзді з Вінниці.
- На Немирівському шосе, як повертати на Хутора, стоять чотири машини міліції, зупиняють і перевіряють машини. Усі правоохоронці в касках та у бронежилетах,- каже віннчианка Тетяна. 

Відео дня
> Про пост в Агрономічному теж повідомив один з читачів.
- Міліція перекрила половину дорогу. Кого вони ловлять мені невідомо. Але усі даішники у бронежилетах та з автоматами ,- каже вінничанин Андрій. 

А от що написав вінничанин Валентина Борсук у групі «20 хвилин» Вконтакті .

«Вчора ввечері в Луку-Мелешківську приїхали тітушки до Каравана озброєні автоматами. Всіх хто там був присутній під дулом автоматів положили обличчям на землю... Ще одне знаю, що ті, хто таи знаходився, запам'ятали номера автобусів на яких приїхали озброєні і повідомили про це в правоохоронні органи....»

Нагадаємо, що у низці південних і східних областей України також оголошено план Сирена. "На південному сході України введено план Сирена, оскільки переміщаються групи озброєних людей", - сказали в МВС України.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Anonymous

    Как вовремя......
  • Anonymous

    Бандити сидять у прозорих офісах, а менти мародерствують на дорогах...
  • Anonymous

    По Вінниці верштаються зграї ментів, на ДАЇшників одягнули металеві каски і бронежилети. Чому цих захисників не відправили у Крим?
  • Anonymous

    пускай начинают с турчинова
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up