У Подільському зоопарку створили програму опіки над тваринами. Які це дає переваги

У Подільському зоопарку створили програму опіки над тваринами. Які це дає переваги
  • У Подільському зоопарку запровадили програму опіки над тваринами. Взяти участь у програмі можуть всі, хто має можливість та бажання поліпшити умови утримання тварин у звіринці, їх ветеринарного обслуговування, а також харчування. 

На сторінці Подільського зоопарку на Фейсбуці з’явився допис. У ньому пишуть, що програма має назву «Візьми тварину під свою опіку». Цікавою вона може бути для всіх, хто любить тварин і готовий їм допомогти. 

«Для опікунів програма є можливістю відчути свою причетність до життя нашого зоопарку та взяти участь у спільній справі, що має на меті збереження зникаючих, рідкісних, екзотичних та місцевих видів тварин в умовах зоологічних парків», — йдеться на фб-сторінці зоопарку. 

Як здійснюється опіка над тваринами

Опіка над тваринами здійснюється на підставі договору. Людина, яка стає опікуном надає безповоротну фінансову допомогу, що її зоопарк зобов'язується витратити на конкретну тварину або групу тварин. У дописі пишуть, що сума внеску визначається з розрахунку вартості добового раціону для конкретного виду тварин.

Відео дня

Хто може бути опікуном для тварин

Опікуватися вихованцями зоопарку може організація будь-якої форми власності або окрема фізична особа.

Опікуни не мають права:

  •  брати підопічних тварин на руки;
  •  переміщувати підопічних тварин територією зоопарку;
  •  забирати підопічних тварин додому;
  •  заходити у вольєр, де утримуються підопічні тварини;
  •  самостійно, без відома адміністрації зоопарку, приймати будь-які рішення, що стосуються догляду за підопічними тваринами.

Переваги участі в програмі опіки:

  •  отримання почесного звання опікуна, що засвідчується іменним сертифікатом і підтверджує факт опіки над твариною;
  •  розміщення на вольєрі інформаційного щита, де вказано опікуна тварини та інформацію про нього;
  •  розміщення інформації про кожного опікуна тварини на офіційному сайті зоопарку;
  •  опікун має право давати ім'я новонародженим, які народилися в родині тварин над якими він взяв опікунство;
  • опікун має право проводити просвітницькі, а також PR-акції за погодженням з методичним відділом зоопарку;
  • опікун може інформувати суспільство про свою благодійну діяльність у ЗМІ, соціальних мережах.

Дізнатися більше про програму та умови участі в ній, можна за цією електронною адресою: [email protected].

Читайте також:

«Язик наперед і кажемо «А»: як наш журналіст шукав у себе коронавірус і робив ПЛР-тест

КоронаМіфи: розвінчуємо фейки про Covid-19

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up