Де відсвяткувати день народження дитини? Добірка найкрутіших місць Вінниці (партнерський проєкт)

Де відсвяткувати день народження дитини? Добірка найкрутіших місць Вінниці (партнерський проєкт)

Редакція 20 хвилин підготувала добірку найкрутіших місць Вінниці, де день народження перетвориться в пригоду з цікавими завданнями, конкурсами, танцями та іншими розвагами. Буде це тематична вечірка чи майстер-класи, квести чи віртуальні бої - вирішувати вам.  

Зміст


Розважальний центр «F.A.Z.A.»

Розважальний центр «F.A.Z.A.»

Пропонує організацію активного відпочинку та проведення днів народжень, шкільних та сімейних свят.

В арсеналі центру є безліч програм, які будуть доступні та цікаві дітям від 7-ми років. Навіть дорослі будуть в захваті від розваг.

Які активності пропонує центр розваг «F.A.Z.A.»?

  • Лазертаг арена. Це можливість перевірити свою спритність та відчути себе в справжній комп’ютерній грі. Команди змагаються в затемненому лабіринті і перемагають найактивніші та найспритніші.
  • Квести. За відведений час гравці мають виконати захоплюючі завдання, які за сценарієм підготовані для одного або групи учасників. Це найкращий формат відпочинку для друзів, колег. В змаганні одночасно можуть приймати участь до 16 осіб.
  • Віртуальна реальність (VR). Ви одягаєте спеціальне обладнання та переноситесь у віртуальний світ, сповнений пригод та сюрпризів. Ви можете вільно рухатись, взаємодіяти з віртуальними предметами та насолоджуватись віртуальним світом.
  • Паперова вечірка. Це саме те, що потрібно в дитячий день народження або на вечірці. Величезні хвилі паперового дощу залишать масу незабутніх вражень.
  • Лазерний лабіринт – один з найбільш захоплюючих та цікавих атракціонів, в якому потрібно проходити крізь сітку з лазерів, за встановлений час та обмеженою кількістю життів.

В розважальному центрі «F.A.Z.A.» є власна кав’ярня, в якій ви можете посмакувати запашною кавою, чаєм та іншими смачними напоями. 

Фейсбук: @FAZA
Інстаграм: @f.a.z.a
Графік роботи: з 11:00 до 21:00
Телефон: (097) 850-66-05
Адреса: площа Гагаріна, 2 (ЦУМ 3-й поверх)


РелаксоСховище "Без хвиль" – сухий басейн для дітей і дорослих

Шукаєте нестандартну ідею для святкування Дня народження своєї дитини? Завітайте у перше в Україні Релаксосховище Без Хвиль.

Головна фішка простору – сухий басейн із 30 000 легких білих кульок. Тут можна поєднати релакс, відпочинок та активні розваги. Глибина басейну – 50 см і 100 см. 

Що таке РелаксоСховище? 

  • Релакс. Кульки мають ну дуже приємний масажний ефект. Також у просторі є безліч антистресів, масажерів, настільних ігор і всього м’якенького - від подушок і пледиків до поверхонь.
  • Камерність. Батьки та діти можуть розділити радість свята разом у просторі. Для комфортного перебування оптимальна кількість – до 15 осіб.
  • Безпека. Без Хвиль – добре вентильований підвальний простір з двома стінами та без вікон. Тож свято пройде не тільки в комфортній, а й в безпечній атмосфері. 

Як може проходити святкування? 

  • Кілька годин активних веселощів зі стрибками та падіннями.
  • Приємне розслаблення з антистресами, подушками та масажерами.
  • Аніматорські програми у сухому басейні на будь-який смак – TikTok або Game Party, Вечірка в стилі Венздей, Майнкрафт та багато інших
  • Кіноперегляд улюблених мультиків на великому триметровому екрані
  • Понад 20 спеціальних ігор для сухого басейну
  • Шанувальники та шанувальниці TikTok одразу знайдуть у чілзоні кільцеву лампу
  • Настільні ігри та раритетна приставка Sega
  • Найактивніші гості зможуть перевірити свою вдачу та знайти одну єдину кольорову кульку серед 30 000 білих та отримати за це подарунок

У простір також можна замовляти/брати свою їжу та звісно ж тортик. Для цього є спеціальна чілзона, де можна накрити великий стіл і посидіти на м’яких диванчиках. 

Подивіться, як проходять Дні народження у РелаксоСховищі в актуальних історіях Інстаграм Без Хвиль.

Для питань і бронювання: 067 858 81 87

Сайт: bez-hvyl.com.ua
Інстаграм: @bez_hvyl
Адреса: вул. Брацлавська, 29


Ресторан "Aura Kids Club"

AURA kids – це величезний дитячий ігровий простір, площею у 600 м2 на другому поверсі Вінницького Універмагу.

Команда аніматорів з радістю зробить усе можливе, щоб маленькі гості весело проводили час, грались, пізнавали світ та знайомились з однолітками.

Іменинників чекають:

  • безліч розважальних програм на різний смак;
  • професійні костюмовані аніматори;
  • 4 святкових тематичних кімнати на вибір - Джунглі, Дім принцеси, Собачий патруль, Міньони;
  • смачне дитяче меню;
  • величезний батут та чотирьох-ярусний лабіринт.

І не лише маленьким гостям буде комфортно у Aura Kids, а ще і дорослим, оскільки дорослі гості свята мають можливість комфортабельно розміститись у VIP-кімнаті ресторану AURA.

Наразі дитяча кімната працює виключно під замовлення дитячих свят. Під час воєнного стану, дитяча кімната одночасно працює під одного замовника.

Графік роботи «AURA KIDS CLUB» - за наявності замовлень на дні народження. В інші дні - тимчасово не працює. Слава Україні!

Оформлення замовлення на День народження приймаємо через ресторан CLOVER (пл. Гагаріна, 2а - перед Вінницьким Універмагом).

Детальна інформація за телефоном: +38(068)-06-06-066

Сайт: aurakids.com.ua 
Інстаграм: aura.kids.club 
Адреса: м. Вінниця, пл.Гагаріна, 2, другий поверх Вінницького універмагу, праве крило.


Науково-розважальне шоу "Шалена лабораторія"

Науково-розважальне шоу «Шалена лабораторія» — це хороша ідея для тих, хто шукає нових вражень.

Команда хіміків міста Вінниці проведе фантастичне наукове шоу з використанням хімічних експериментів. Це вдалий подарунок собі та близьким на день народження, весілля або колегам на корпоративні вечірки. Магія перетворення кумедних професорів хімії зацікавить як дітей, так і дорослих.

Шоу-програма «Шаленої лабораторії» різноманітна та драйвова з видовищними ефектами: кільця з диму, полум’я в руці, азотні вибухи, пінні вулкани тощо. 

Вартість від 1400 гривень.

Вчені-артисти розважального наукового шоу «Шалена лабораторія» познайомлять вас зі світом науки та подарують чарівну атмосферу на вашому святі.

Інстаграм: shalenalaboratoriya 
Фейсбук: ShalenaLaboratoriya
Тел.: (093)093-29-17(098)744-47-07 
Адреса: м. Вінниця, просп. Юності, 44

keyboard_arrow_up