У апеляційному суді розглядають справу Хорта. Підтримати його прийшло близько сотні активістів (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

У апеляційному суді розглядають справу Хорта. Підтримати його прийшло близько сотні активістів (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
В апеляційному суді почався розгляд справи Хорта. В залі суду близько сотні активістів і 13 міліціонерів.

9.00 Під апеляційним судом близько 50 людей з плакатами "забезпечте порядок у суді".

9.35 Суд вийшов до нарадчої кімнати вирішувати питання допуску адвоката Валерія Палія до захисту.

Відео дня

10.00 Адвокату Палію відмовили в наданні захисту Юрію Павленку


10.20 Юрій Хорт: "Проти мене не порушили б кримінальну справу лише тоді, коли б я під час подій в ОДА приповз би на колінах і благав цього не робити."
Нагадаємо, активісти проходили до суду підтримати Хорта 15 та 16 грудня. Але тоді його справу не розглядали. 

10.50 Хорт про умови утримання: "В СІЗО вибито вікно, яке до цього часу не засклили. І в мене є вибір: їсти помиї, або голодувати".

Previous Next

10.55 Почались судові дебати. Першим виступає Павленко.

11.20 Всі учасники справи виступили, суд пішов до нарадчої кімнати.
Коли суд вийшов з нарадчої кімнати активісти заспівали гімн України. Після чого кілька разів прокричали «Слава Україні» та «Україна - понад усе».

12.00 Суд не задовольнив апеляцію. Хорта не відпустили. Люди у залі дослухували ухвалу суду по Хорту повернувшись до суду спинами.

Після оголошення рішення активісти кричали у суді «Ганьба».
12.20 Вийшовши із зали суду активісти вирішили йти до губернатора Анатолія Олійника. По дорозі скандують «Свободу політв’язням» та «Хорт не винен»

Previous Next

Читайте також:
Хорт на умови в СІЗО не скаржиться. Попросив принести йому вінницькі газети

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Дёмин Олег

    я вот одного понять не могу почему Палию отказали в защите Хорта?

    MARGO РИША reply Дёмин Олег

    тому що жалюгідні боягузи.  як і ті, що тут радіють ганебному вироку. та це вирок "покращенням по-новому" - справи краще говорять за слова:  https://www.youtube.com/watch?v=fKvOet73f6M

  • MARGO РИША

    СВОБОДУ ПОЛІТВ*ЯЗНЯМ!!!
  • MARGO РИША

    СВОБОДУ ПОЛІТВ*ЯЗНЯМ!!!
  • Дарья

    Прийдеться все-таки Хортові празднувати Новий рік в СІЗО.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up