У «Поділлі» активісти не дочекались Олійника і розійшлись

У «Поділлі» активісти не дочекались Олійника і розійшлись
За попередньою інформацією, сьогодні, 7 грудня о 15:00 у Вінниці мала відбутись прес-конференція губернатора області Анатолія Олійника, за іншою ж версією, повинні були зібратись для прес-конференції представники із громадських організацій чорнобильців, афганців, та інших активістів.

В зазначений час на другому поверсі готелю «Поділля» актовий зал був майже заповнений. Прийшли  мітингарі з «віче», що проходило на Театральній, журналісти, представники вінницьких громадських організацій, зокрема голова ГО «Гармонія» Раїса Панасюк.

За трибунами було порожньо. Журналісти в очікуванні губернатора ставили камери, мікрофони. Раптом до трибуни піднявся чоловік, що представився головою Вінницької обласної міської організації "Союз Чорнобиль України" Микола Бойчук. Заявив, що їх громадська організація  має право приймати участь у обговоренні кандидатур на посаду голів до обласної і міської ради.

Відео дня

Нагадаємо, сьогодні активісти на «віче» підняттям рук проголосували за відставку Олійника та обрали нового «народного губернатора».

З його слів, серед чорнобильців, багато хворих людей, тому до цього вони не втручались в політичні процеси.  Але тепер думки тих, хто говорять про проблеми в державі, і його друзів-чорнобильців різняться.  Цим він натякнув на вчорашні події під ОДА, коли будівлю штурмували активісти, щоб не дозволити депутатам проголосувати за відставку голови облради Сергія Свитка.

Далі між присутніми в залі та Миколою Бойчуком почалась сварка. Через декілька хвилин словесних перепалок, люди в залі прийняли рішення розійтись, аргументуючи це тим, що Олійник так і не прийшов, а без представників влади розмовляти там ні про що.

Натомість джерело, наближене до влади, повідомило журналістові «20 хвилин», що ніякої прес-конференції Анатолія Олійника сьогодні не планувалось.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    какой же это Войтов - если это Бойчук.
  • влад

    Олійник брехун, який запрацювався з Партією регіонами, нічого не зробив корисного для області , а саме головне незахотів боротися з корупцією у районах області,та боявся запровадити люстрацію, вчора народ зробив  справедливий вирок, тепер він політичний труп........

    Иван Иванов reply влад

    я не згоден з цим твердженням
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up