ТОП новин, які найбільше читали та коментували на цьому тижні

ТОП новин, які найбільше читали та коментували на цьому тижні
фото: konstantin_khokhlov
  • Ми зібрали новини, які наші читачі не оминули увагою. На цьому тижні одна новина зібрала найбільше переглядів — понад 45 тисяч. Інша — найбільше коментарів — 128.

Найбільше наші читачі коментували вчорашню новину під назвою: ФОТО ДНЯ. До щойно відкритого KFC стоять кілометрові черги.

Давно Вінниця не бачила таких черг. Люди стояли з ранку у довжелезній черзі, щоб спробувати страви з нового ресторану швидкого харчування. Не зважали на карантинні обмеження, які зараз маємо. 

ФОТО ДНЯ. До щойно відкритого KFC стоять кілометрові черги

Відео дня

Серед лідерів обговорення бачимо ще дві новини цього тижня. Зібрав 90 коментарів матеріал по статистиці: Рекорд смертності. На Вінниччині минулої доби COVID-19 забрав 20 людських життів, а 85 коментарів має стаття з опитуванням про впорядкування дорожнього руху — «Коло» на Коріатовичів. Відгуки водіїв та перша автопригода (ОПИТУВАННЯ).

Тим часом найбільше читали на цьому тижні наші читачі прогноз погоди: «Буде ганяти вітром та сипати снігом». Синоптик здивувала не весняним прогнозом погоди. Матеріал зібрав понад 45 тисяч переглядів.

Понад 29 тисяч переглядів має стаття про Lаnd Cruiser 200 з неіснуючими номерами. Чия це машина, розбиралися активісти та наші журналісти. Читайте розслідування тут: На «лівих» номерах і з карабіном всередині. Що за Lаnd Cruiser стоїть на парковці структури МВС?

Сколихнула вінничан і подія на Старому місті. Там виявили тіло заробітчанина. Читали про це новину — Вбивство на Старому місті. На будівництві виявили тіло заробітчанина з Кіровоградщини — понад 25 тисяч раз.

Вбивство на Старому місті. На будівництві виявили тіло заробітчанина з Кіровоградщини

Також активно читали та обговорювали чуму свиней, яку виявили в області. Детально про це у матеріалі: У Хмільницькому районі ввели карантин. У свиней виявили африканську чуму.

Щонеділі о 22.00 публікуємо добірку з найкращих матеріалів тижня, що минає. Щоб не пропустити важливе, слідуйте за новинами на 20minut.ua.

 

Читайте також:

ВІДЕО ДНЯ. Два дні над Вінницею кружляли літаки та гвинтокрили

Цієї ночі знову доведеться перевести годинники на годину вперед. ОПИТУВАННЯ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up